onsdag 24. august 2011

BARE så dere vet ....


Aldri mere ...bruk av oljemaling på  stueveggene.

Såpass har jeg erfart da erfart etter at disse sist ble malt med oljemaling glans 40... her kan tydelig sees merker etter den store klokken som har hengt på veggen over sofaen. Dette var farge EGGEHVIT og den vil sakte men sikkert gulne litt også etter som det er brukt  OLJEmaling.Lett overflate og holde ren...men faktisk det eneste PLUSS den får hos meg.

Så her er det meste klargjort, maskeringstapen er kommet på plass  ... for nå  skal det males :)Her er utgangspunktet ....stuen som den var FØR.


Kommer tilbake med det ferdige resultatet etter hvert...
For denne gangen falt valget på en farge som gir et lunere preg,  kan si så mye at dette ble en GRÅfarge.
Nesten så det ble en NY stue...utrolig hva litt farge kan gjøre...

Følte virkelig at det var på tide å få sprite opp tilværelsen med litt farge igjen.Og den gråfargen jeg har valgt passer utrolig flott sammens med alt det hvite...
Med Lady pure colour som gir et matt resultat...så ble dette kjempebra.

Kommer som sagt tilbake når det hele er ferdigstilt...
Selv sitter jeg i godstolen og har jeg først kommet på plass der...ja, da er det vanskelig å komme seg ut av den igjen...Ryggen er ikke god..såpass kan jeg si :))

Blogges....

13 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
My home is my Castle - by Kari sa...

Ble visst bare rot med den kommentaren. Tastene lever sitt eget liv noen ganger ;) Kjempespennende !! Gleder meg til å se bilder :))

Klem,Kari

Precious Home sa...

Spennende! Grått har også inntatt min stue! En herlig farge!

Ha en fin kveld!

alexxis sa...

det ble en bra foranding..fint ble det:)

Eli's lille rede sa...

Det blir spennende å se, Sissel! Er sååå enig med deg. Alt hvitt i oljemaling gulner! Har kun vannbasert på veggene. Det går i latte, cafèlatte, skagengrå og en mørkere grå. Synes det passer fint å blande diverse gråtoner, beigetoner og hvitt. De møblene jeg har malt hvite har gulnet, men de får såpass mye lys at det er ikke så ille. Jo mørkere et rom er, desto gulere blir hvitmalte ting. Gleder meg til å se stua di ferdig:) Klem fra Eli!

RosMari sa...

Spennende å se den "nye" stuen. Jeg synes også at det er godt med litt farge på veggene, for helt hvitt passer ikke meg. Uansett er det jo deilig med litt forandring... Ha en fin dag! Klem fra Rosen

Linda sa...

Blir spennende å se!
Lykke til med jobben :)
Klem fra Linda

Janne sa...

Oi! Dette blir spennende å se hva du velger:) Med så mange vinduer står du nesten fritt til å velge farge..Vi har bare to vinduer mot øst, så her ble det lys antikk.
Stilig den kjettingkassen du har laget deg, og smykkevinduet er superflott!
Må du passe godt på ryggen din da!
God bedring og ha en kos dag!
Klem fra Janne

Irja sa...

næmmen se her :) skjer litt hos deg og!!
svar: takk takk :)
den blå er vel den fineste av de 4 fargene jeg "jobber" inn her :) det er siste innspurt i min farge-ferd nå egentlig og ting begynner ta form..nesten..noen ideer har jeg hatt lenge...andre, som denne, finner jeg på underveis!!
ha en flott dag!
klem irja.

Havfruen sa...

Oljemaling skal jeg aldri mere bruke. Malte soveromsgangen i den, den har gulnet noe forferdelig!!!
Nå er jeg spent:)
Klemmer:)

Black Feathers sa...

Åhh, heldigen. Blir kjempespennende å se hvordan stuen din blir nå. Gleder meg til å se. Jeg har veldig lyst til å male stuen her hjemme så vi får se etterhvert.

Ha en strålende kveld ;)

Violetta sa...

Blir spennende å se! Det tar nok mange år før stue og kjøkken får annet enn "eggeskall" her i gården, men trappeoppgangen og gangen oppe skal definitivt får litt kulør... Uansett, spennende er det å forandre, og ekstra stas er det når man selv blir fornøyd! :)

Lille meg sa...

Synes stova di er lekker slik den er som kvit, men er kjempespent på resultatet, for grått er jo berre en heilt deilig farge i lag med kvitt :)

Gangen min er kvit og grå, men kommer ikkje helt til sin rett pga intet dagslys inn :/

God torsdag :)