tirsdag 20. september 2011

Sniktitt på vaskerommet .....


Heisann et aldri så lite livstegn herifra idag :)

Litt har jo skjedd siden sist om ikke så mye. Veggene er blitt helt hvite  og  jippi.... tapeten er iallefall kommet på  de to  skapdørene på vaskerommet. Der  den ene fører inn til et tørkeskap og den andre til et oppbevaringskap, da på hver sin side av arbeidsbenken.

Som kan sees av bildet så er det oppbevaringsplass under benken.  En plass  hvor det som oftes vil samle seg rot,  Derfor ekstra praktisk med dette forhenget her.
Har fått omsydd to gardiner som jeg shoppet ifra jotex nettbutikk, og disse passet godt til dette formålet da de hadde et tykt og fast bommulsstoff.Tråden her inne skal fra nå av være  i  sort/ hvitt og tilbehør i zink.

Knall stilige  disse praktiske vaskepulverboksene i zink...me like :) 
Ellers er det meste et kaos på dette rommet, da jeg fortsatt venter på Posthyllen. Et lite håp om at handyman  i løpet av dagen skulle  skaffe til veie  en plate som skal brukes for å ferdigstille hyllen.

Ting tar tid ...og kroppen er forøvrig lite samarbeidsvillig for tiden, desverre. Skulle ønsket at ting hadde vært bedre hva den gjelder. Det lille jeg har i kroppen  kan iallefall neppe kalles ENERGI...
Det aner jeg ikke hvor kommer ifra, for ENERGI er et fremmedord for meg.
Måtte bare få med litt om nettop dette, etter som flere av dere lurer på HVOR jeg tar energien ifra og et den tydelig skal være på høyt nivå.
Etter som  sykdommen  stjeler det meste av det  jeg  bør og skal ha av energi,  og i tillegg gir kroppen min masse smerter og gjør at jeg er  sliten  døgnet rundt. Er  jeg tross alt kjempeheldig som får lov til å være  oppegående såpass mye som jeg er. Og i tillegg være så priviligert at jeg kan drive med dette som jeg føler er blitt som en  Terapi og  ikke minst kjær   hobby.

Kanskje om en stund....hvis jeg føler for å skrive om det...
at jeg forteller om sykdommen. For noen år tilbake  har jeg jo fortalt litt  i innlegg  om hvordan det er å leve med Fibromyalgi og Sjøgrens.

Denne gangen har  jeg merket  at det er  noe langt alvorligere ... og tiden ifra man utredes og til diagnosen er fastslått den er tøff ....


Men sutre ....prøver å la være så alt for mye :)

Litt dårlig samvittighet for at jeg burde vært innom dere alle kjære bloggvenner, men håper å få tatt det igjen  Dere er ikke glemt...

NYT KVELDEN....

12 kommentarer:

Trollmora sa...

høsten er en evig påminnelse om at vi raumatikere er syke. . . Fytti bjørnelabb det er slitsomt! Derfor er det ekstra godt å ha blogg der man kan få inspirasjon og ideer sånn helt uten å røre seg fra sofaen :) som jeg ofte får hos deg :) jeg skal også til med tapet på skap snart. . . Når jeg orker :)

Anonym sa...

hei!!ble knall stilig,passet perfekt den tapeten til resten av rommet.blir spennende å se resten av resultatet..ha en fin fin kveld:)ann lisbeth.

Hummerogkannarifugl sa...

Vaskerommet ble kjempestilig da. Høres ikke ut som kroppen er grei og spiller på lag med deg Sissel, kjedelig. Enda godt en har noe å henge fingrene i som gir en noe. Synd vi ikke bor litt næremere så kunne vi ha tatt en sytekaffe;)
Varm klem
Anki

Janne sa...

Hei Sissel, å tusen takk for hilsen hos meg:)
Vaskerommet ditt er bare såååå rålekkert nå! Kjempestilig den tapeten og nydelig forheng!
Jeg har jo hatt "bagatell" vondt i 3 år...i høyre side av magen, men de siste uker har det forverret seg, så jeg tok en tlf til dr. og fikk plutselig mer "vondt" etter jeg var der - og nå er det bare diverse røntgen igjen...Usj.
Beundrer dere alle som sliter med helsa, og samtidig kjemper med å lage til et koselig hjem! Det står det respekt av. Og at du i tillegg viser dine kreativiteter her på bloggen - du er helt super Sissel!
Ønsker deg masse god bedring!!
Klem fra Janne

Eli's lille rede sa...

Hei, Sissel! Hvor får man tak i den tapeten? Hvilket merke? Det ble så utrolig tøft! Jeg har et litt mindre pent skap på badet/vaskerommet som jeg har lurt på å male. Det hadde vært så tøft å tapetsere oppå og på sidene, og malt dørene. Har allerede nye svarte knotter;) Vaskerommet ditt er kjempefint nå! Det var fint med lilla også, men jeg tror nok at svart og hvitt er mer deg....og meg;) Ha en fin morgendag! Ps. Pusejenta mi er på bedringens vei, det er bare jeg som er litt tussete...;) Klem fra Eli:)

FruVa sa...

så fint det ble :) Stilig tapet!

sisselastrid sa...

Hei Sissel :)

Ditt vaskerom kunne eg godt ha tenkt meg!!! Mitt ser heilt bomba ut og eg er gla for at det har ei dør eg kan late igjen....Men det er fullt i utstyr til minstemann (hjelpemiddel vi ikkje bruka kvar dag, sondeutstyr ++).

Skjønna godt at du syns at dette er terapi, det er det for meg og - sjølv om eg ikkje er sjuk sjølv. Men med ein liten sjuk gut som krev mykje av energien frå mamsen - er det godt å kunne gjere noko for seg sjølv (derav namnet på bloggen : pustepauser).

Klem frå namnesøster Sissel <3

Anonym sa...

Hei.
Kjempestilig vaskerom. :)
Er ikke godt når man sliter med smerter. Jeg har nakkeskade etter bilulykke og det kjennes godt.
Goklem fra Mette.

alexxis sa...

det ble drit kult..love it:)

Maratonjenta sa...

Fantastisk tapet og vaskerom!

Ja, hiv deg med på bloggtreffet vårt på Verdal, det hadde vært kjempegøy å møtt deg!

Hilsen Maratonjenta

Linda sa...

Vaskerommet blir jo kjempestilig, liker godt de fargene i hvitt, svart og sink. Gleder meg til å se det ferdig :)

Det er tungt å leve med en kronisk sykdom, ..som ikke er synlig for andre. Man føler ofte trang til å forklare seg. Jeg har også en kronisk sykdom som har gjort meg ufør...men så lenge jeg kan styre dagene selv, går det greit.
Håper du ikke er blitt verre.Og håper virkelig du fortsetter med bloggingen..du inspirer :))
Klem fra Linda

Lille meg sa...

WOW så lekkert!! SÅNN tapet har eg lyst på!!! Kjempetøft!!

Kjedelig å høyre at du ikkje har det så bra - sender varme bølger av energi og ønsker deg en fin onsdagskveld!