torsdag 10. november 2011

FACTORY - Nytt på Stua
GOD kveld i heimen

Har vært en nokså "tåkete" dag her, og det merkes da også  på bildekvaliteten for dagens bilder se utenfor vinduene :)

Som sikkert de fleste som følger bloggen min har fått med seg, så har det  etter hvert sneket seg inn mere av det " industrielle "  og "rustikke" her i hjemmet. 

Mye av det minste stæsjet er  etter hvert blitt plukket bort, og isteden er det mest av de STORE ting som får lov å stå  fremme.
Synest det gir et  ryddigere og luftigere inntrykk, enn massevis av småe ting og tang .......

ESPRIT LOFT bord ble det nye her på stua.

Har lenge hatt lyst til å få skiftet ut det hvite Ikea bordet til fordel for noe annet. Siden jeg fikk øye på  dette i et interiørmagasin for ei tid tilbake,  så har det ligget lagret  her oppe  i " hardisken " min :)
Og tenke seg til... NÅ er det blitt mitt. Ja, for dette var da  også en  av de flotte bursdagsgavene  heldige meg :)Disse er spesielle etter som ingen vistnok skal være er helt like.

 Skal etter hvert få byttet om litt på teppene på stua, har et som nok vil passe bedre under dette bordet men måtte bare få tatt noen bilder nå, så kommer det  flere etter hvert. Planer om et skippertak på stua, hva vasking gjelder...i nærmeste framtid.Det lakker jo og lir mot adventstid, phu som tiden flyr:)

De skjønneste avlange  gråe sofaputene merke  Day  home / drops er  shoppet inne hos nettbutikken  HVIIT 
Med flotte skinnende stener som ikke peller av ved bruk.....og så passende glam, nice :) 

Dette bordet leveres med ferdigtrykt tekst,  Og selvsagt med praktiske hjul  som gjør det lett å flytte på når det skulle være nødvendig. Er opptatt av at sofabord må være stødige og ikke lett å tippe, da jeg tidligere  har brent meg på et "ustødig type bord"  som faktisk tippet med brennende røde stearinlys som da spratt utover vår da offwhite skinnsofa. Ikke noe morsom opplevelse, men det hele gikk jo egentlig ganske så bra. Fikk fjernet det meste av stearinen ifra sofaen, men teppet gikk det værre med.Et hendelig uhell som fort kan skje om ikke bordet er stødig nok.
  Men  dette holder kravet, det er nokså tungt og står stødig.Minst like stødig som det hvite Ikeabordet som måtte vike for dette nye Factory bordet.
 Med den  industrigrå fargen og offwhite bordplate så passet det da også bra  til den tidligere malte gråe fondveggen på stua.Nå er da mitt hvite Ikeabord med glassplate og skuffe til salgs.
Om noen skulle være interessert så ta kontakt på mail adr. som er å finne øverst til høyre.
 Dette er  virkelig pent brukt som nytt :)Husk å bli med på give awayen med flott julete premie ifra kid interiør HER
Blogges

14 kommentarer:

Ruter & Hjerter sa...

Hei! du har en lekker blogg!! Det samme er skjedd her at de minste tingene er plukket vekk og store fine er kommet frem og jeg LIKER det!

Sjarm og Glede sa...

Utrolig tøft og kult og romantisk på en gang ;-) fint ;-)
Klem Hilde

Synnøve sa...

Kjempetøft og stilig bord. Har aldri sett sånn bord før jeg. Må være kjekt at det er hjul på det, ang flytting ved vasking.
Likte bordplaten veldig godt.

Går fort mot jul nå. Har skrevet liste over hva som skal gjøres til jul, men har ikke begynt ennå:-)
Klem

Amaroso sa...

TØØØØFT!!
Hvor har du kjøpt deg og pris?
Vet ikke helt om det hadde passet inn hos meg men det var råtøft.
Klem Charlotte

Eli's lille rede sa...

Hei, Sissel! Jeg elsker bordet ditt! Det er dritstilig! Jeg liker den rustikke og røffe stilen, men er veldig glad i min hvite stue. Soverommet, derimot......lysegrått og hvitt. Delikat, joda men jeg holder på å bearbeide mannen til å kanskje male veggen bak senga i aubergine, også har jeg lyst på sengegjerde som skal beises med rustikk beis. Vi får se. Må vel ha noe å gjøre etter jul også;) Klem fra Eli:)

Linda sa...

Gratulerer med nytt bord, kjempefint! Og så praktisk med hjul, lett å svinge vekk når man skal støvsuge/vaske.
Ha en fin helg!
Klem fra Linda :)

alexxis sa...

sinnsykt rått spør du meg:)

En Gylden Middelvei sa...

Har selv gått å hatt veldig lyst på dette bordet siden første gang jeg så det. Viste forresten ikke at ingen av de er helt like. Men jeg ser det nå som jeg så bildet av ditt. Det jeg så var en litt mørkere. Factiory serien i deg selv er veldig tøff! Gratulerer med nytt tøft bord :)

Black Feathers sa...

Åh, så lekker stuen din hadde blitt. Du har virkelig sans for både detaljer og helheten ;)Likte det stilige stuebordet, den var bare tøft, og så må jeg jo gratulere deg med dagen på etterskudd ;)
Håper at du har det bra og at formen din er fin ;)
Ha en super helg.

Anette Willemine sa...

Så kult bord!! Passet utrolig flott til stuen din! :)

Ønsker deg en glad helg!


AW

Oss på Tverråmoen sa...

Kjempekoslig stue :) Lekkert bort ;)

Ha en fin søndag. Er nå glad tåken har lettet.

Klem

Casa Idylle - Kjerrberg Terrasse sa...

Så kjempetøft det nye bordet ditt er. Glir jo rett inn i resten av interiøret ditt. Jeg elsker den stilen din.
Klem fra Kirsten R.

Veronica sa...

Jeg DIGGER stuen din!! :)

Jeanette sa...

Veldig bra blogg du har :-)! Tøft sofabord :-)! Vi Holder på å fornye leiligheten vår i disse dager. Så langt har vi kjøpt ny sofa, nytt golvteppe og tv-benk...og i går var vi på jakt etter nytt stuebord og falt pladask for akkurat det samme som du har :-) Vi kjøpte det, men må vente i 1,5 uke først. Gleder oss til å få det på plass :-)!