søndag 13. november 2011

En Kvist HER og en Kvist DER ........Den store trenden for tiden hos mange av bloggerne  er tydelig nok :)

Det og skulle  pynte med kvister i forskjellige utførelser....rett og slett ta med naturen inn :)

Selv har jeg da også for lengst slengt meg på den trenden ......
Her inne på vaskerommet har  de aller siste detaljer først nå  kommet på plass visse ting tar tid :)

Isteden for noen form for gardin her,  ble det helt ok å bruke disse Hylleknektene i vinduet.
Og med en aldri så liten KVIST her inne også,  så var den siste   men akk så   viktige  detaljen  i boks :)Hva er din mening om å ta med naturen inn i hjemmet ?Er det noen av dere som er flink og kan lage header på bloggen?
Sliter og strever og får den desverre ikke noe større, så tips taes imot med takk.


              Nyt Søndagskvelden

17 kommentarer:

Grønsdal Gård sa...

Syns det er flott at vi kan bruke naturen i interiøret. Gratis, og veldig fint! Jeg bruker mye natur i min dekorering, spesielt om høst og vinter. :)

Hummerogkannarifugl sa...

Flere greinkjærringer her inne ja ser jeg. Jeg elsker å bringe naturen inn på denne årstiden. Så artig det ble uten gardin på vaskerommet. . Vaskerommet ditt er jo rene skjære stua nå. Ha en fin kveld
Anki

Mette`s hus og hjem sa...

Hei Sissel :)
Kjempefint på vaskerommet ditt, har også tenkt på å ha slike hylleknekter i vinduet syns det gjør seg litt ekstra :)
Er ikke så flink til å ta naturen inn i stua desverre, men ser mange gjør det å da syns jeg det er fint :))

Ønsker deg ei fin ny uke
Klem Mette :))

To Ju Mama sa...

Kjempefin plass:) Natur inn-Ja takk:)

Husmusa sa...

Så tøft det ble, Sissel...
Likte de industriinspirerte metallboksene og hylla.
Morsom idè med hylleknekter også :)
Og ja - Det har vel aldri vært mer poppis med kvister, sopper, rein og hjort - og alt annet som naturen har å by på. Morsomt at trendene forandrer seg, det gjør jo at man stadig lar seg inspirere :)
Ang header - har ikke helt knekt koden når det gjelder layout selv. Laget headeren min i Photoshop og bestemte størrelsen ved å justere pixlene. Men det kan godt hende at det er lettere måter å gjøre det på... Jeg er jo fortsatt fersk i bloggverden.. :)
God søndag :)

Tovepia sa...

Så du hadde fått en tøff hesder, men kan ikke hjelpe deg..jeg pleier å bruke Picasa, og beskjærer bildet til riktig størrelse.
Jeg er vel ikke den som har så mye natur inne utenom kongler, men liker slike kvister som du viser her.
Nyt kvelden og ukestarten, klem fra meg;)

alexxis sa...

stilig det når man har stilen til det:) ha en fin søndagskveld der i stua oxo;) klem

Elisabeth sa...

Jeg liker veldig godt å pynte med kvister :)
Desverre skjønner ikke samboeren min hvorfor jeg skal dra med meg møkkete og teite kvister inn i hus. Det får gå ;)
Naturen inn er kjempefint, skulle ønske jeg hadde enda mer naturtema her hjemme.
Vaskerommet ditt er SÅ fint! Lurer på om jeg skal gjøre noe gøy med vaskeboden her i leiligheten :)
Ønsker deg en god kveld.

Klem Elisabeth :)

Janne sa...

Hei Sissel og tuuusen takk for hyggelig kommentar:) Tenkte det samme som deg...og ble forundret over at ditt soverom manglet..men men, om bare en av leserene har blitt inspirert - så er det ok:))
Vaskerommet ditt er råålekkert!! Og kvisten ble prikken ja:) Har litt kvister i hus, mest lerkegreiner, men nå har jeg just laget en adventstake av bjørkeved:))Ellers synes jeg det er stilig og blande røff natur med litt glamour..
Ønsker deg en toppers flott uke!
Klem Janne

Eli's lille rede sa...

Jeg har en enslig kvist inne, og den har jeg hatt et år snart. Fikk en grein fra en trollhassel av en venninne. Har ikke tenkt på å ta bilde av den engang, men det må jeg nok nå;) Jeg kan ikke få sagt det mange nok ganger, men vaskerommet ditt er rålekkert! Lucky you;) Når det gjelder header, vet jeg ikke helt. Når jeg skal bytte headere, går jeg inn på utformingen og haker av for "minsk til det passer", for ellers havner headeren utenfor bildet, nesten. Men jeg får ikke til store headere. Vet ikke om det er en annen måte å gjøre det på, en kode eller noe. Skal si fra hvis jeg får det til, for jeg holder på å prøve ut både det gamle og det nye grensesnittet. Jeg som er en data-freak og allting, hehe. Holder på med å lage jule-profil, serru;) Det er visst mange som har reagert på soveroms-greia hos B+..... Vet ikke hva som er kriteriet, for hvis finalistene har blitt valgt ut via stemmer fra folk, er det jo demokratisk riktig som det så fint heter, men hvis det er B+ som selv har valgt ut finalistene, synes jeg det er litt rart. Etter min mening, er ikke de fineste soverommene med, og det er synd. Jeg torde ikke å sende inn mitt bidrag, for jeg synes jeg har et litt kjedelig soverom, men mitt ligner på flere av finalistene, både i shape og farver...hm. Ha en toppers dag! Klem fra Eli:)

Lille Blå sa...

Jeg tar gjerne med meg naturen inn, selv om ikke alt får være med...
Når det gjelder header, så bestemmer du selv størrelsen på den, ved å gå på Utforming - velg malutforming, Juster bredde. Da gjelder dette for hele bloggen.
Du kan også justere det kun for header, da går du tilbake til Uforming - rediger HTML. Her blar du deg ned til /* Header. Nå er det lenge siden jeg har endret noe her, men jeg mener det er den første px du endrer til større. Men, et lite tips, http://mreteveian.blogspot.com/ har masse tips og fine forklaringer på hvordan du selv endrer størrelser på header og legger til knapper i blogger. Stikk innom henne og sjekk ut.
Lykke til...

Anonym sa...

hei!!har selv sånne kvister inn hoss meg så dette synes jeg piffer litt opp:)så det passet bra på vaskerummet ditt:)ha en fin mandag:)ann lisbeth

Lene sa...

Å ta med naturen inn er fint. Liker en blanding. Av natur, nytt og gammelt. :) Om høsten/vinteren kommer det mer natur inn.

Linda sa...

Så fint du har det på vaskerommet!
Jeg har vel ikke så mye natur innomhus unntatt vanlige blomster og litt kongler :)

Ser du har fått mange gode råd ang headeren. Jeg fikk for en stund siden hjelp fra Mitt Landliv, hun laget min og sendte den til meg. :)
http://mitt-landliv.blogspot.com/

Ha en fin kveld, klem ;)

Bodil Aune sa...

synes det var fint og kreativt ;-) Ja jeg liker selv å ta inn naturen. Liker det spesielt til jul vertfall.

Tove Klevjer sa...

Jeg bare elsker å ta naturen inn!
Synes det ble lekkert hos deg med den miksen av shabby,glam og norsk natur inn : Har selv kongler knytt sammen av hamp som gardiner på hytta. Takk for mange flotte og inspirerende innlegg.
Spesielt Palleveggen. Den er bare helt rå!!! Lykke til videre

Anonym sa...

hei :) hvor har du kjøpt den svarte lysekrona? kjempe fin :) mvh kristin