søndag 18. november 2012

KONTORVEGGEN min ....


Kontorveggen har fått en aldri så liten forandring.

En mix av nytt og gammelt sånn som jeg liker D:)

Må jo prøve og feile litt før en føler at alt er på plass som en ønsker.

TO DO .....  tavlen ifra Ferm living som jo egentlig er en veggstickers  fikk jeg da skviset på plass  her over skrivebenken. Den passet jo så utrolig godt inn her hvor det meste går i favorittfargene det sorte og hvite.Går selvsagt helt fint å skrive på den med kritt og brukes som tavle.

Kalender hører jo selvsagt med på et  kontor.


Denne kjempestore hvite utgaven med sorte tall, gjør seg virkelig på veggen uansett hvilket rom det måtte være.Kan vel ikke  ta feil av datoen med en sånn på veggen :)
Er for tiden litt " tom"  når det kommer til bloggingen og skal innrømme jeg er en smule lei.


Vet ifra tidligere at på denne årstiden så er jeg kommet til et punkt der jeg begynner å gå lei.


Kanskje det hadde hjulpet og fått noen ønsker om hva dere som leser bloggen min ønsker å se mere av ?Evnt. noe jeg har blogget tidligere som dere ønsker mere av ?Kom gjerne med tips så skal jeg se hva jeg kan få gjort...


            Ha en fin ukestart da folkens

                              Sissel
                                              

6 kommentarer:

Elis lille rede sa...

Den som hadde hatt et eget kontor! Foreløbig er jeg forvist til under trappa med pc'n min, men så fort jeg får meg et trådløst nettverkskort, kan jeg til nød få komme inn i det aller helligste....nemlig kontoret til min mann;) Han har god plass på sitt kontor med orange vegger og svarte gardiner...(grøss) Tror nok jeg må fikse opp litt der. Veggfarven var sånn da vi flyttet hit, men jeg ønsker meg helt lys beige, så da blir det nok sånn, hehe. Det er kjempelekkert på kontoret ditt, Sissel! Likte godt kalenderen din, altså! Du kan jo ha svart og hvitt siden du har andre farver i resten av huset. Jeg som har hvitt i både stue og kjøkken, vil ha litt mer farver på kontoret. Jeg har brune "semskede" gardiner som også kunne vært fine der. Det blir nok ikke noe på denne siden av nyttår. Jobben tar hele min energi for tiden, men kjenner at jeg nå begynner å få en gryende jule-forventning. Ellers er jeg som deg, ganske tom for blogge-idèer for tiden. Ha en fin-fin søndag!

Klem fra Eli:)

Linn sa...

Hei Sissel:) så stilig med den svære kalenderen;):)
Kontoret ditt er lekkert:):) flink er du:)
Ikke bli lei Sissel, du er jo så flink og inspirerende:):)
Jeg elsker slike før og etter bilder:):) og de har du mange av:) liker også og få tips av deg, du er så kreativ:)
Liker generelt og få se hjemmet ditt:);)
Håper det gav deg en peke pinne;)

Stor klem til kjære deg:):)

alexxis sa...

rå stilig, som tatt ut av et magasin:)

Torilpia sa...

Igjen .. berre lekkert :o) Er jo litt dumt å bli blogglei når du har en så fin plass å blogge .. :o)

Jeg skjønner at det noen ganger kan knipe om med tiden .. også føler man kanskje at man ikke har noe å blogge om hvis man ikke har hatt noen nye prosjekter. Det er da man heller får finne andre ting å blogge om - været eller et tv-program eller - eller .. eller ta noen repriser .. :o)

Selv om du føler for å ta noen dager bloggfri - betyr jo ikke det at du mister leserne dine .. ta den tiden du trenger - blogging skal være gøy og ikke noe pes.

Nå for tida liker jeg godt å lese blogger som omhandler jul og juleforberedelser jeg .. til og med de som forteller om julevasken og andre mindre morsomme ting :o)

Snart er det advent .. gleder meg .. selv om det nok i år også blir en mer amputert julefeiring.

Ha ei flott ny uke - stooor klem!

salige lavendel sa...

Så TØFT!! Ja...litt bloggtørke må vi regne med iblandt og det er lov å ta noen fridager om man føler for det.Ellers kan et lite tips være: Snapp noen inspirasjons-bilder og ideer fra Pinterest, der er det så mye flott og artig. (Man skal bare passe på å finne kilden til bildene man bruker før man poster dem da.)Kos deg med kvelden.

Anette Willemine sa...

Så flott kontorplass du har laget deg! Der var det oversiktlig, og det er så deilig å vite hvor man har ting, synes jeg. Jeg har hatt en supernøye gjennomgang på mitt eget hjemmekontor, og nå ligger det ikke mye gjemt og glemt noe sted. Har alt av hobbyting også på det kontoret, så det ble mye sortering i småting. ;o) Lett å finne frem, spesielt når vi er i denne tiden med flere juleverksted.

Synes du har masse inspirasjon på bloggen din, du er veldig flink til å dele gode tips og råd. Men jeg skjønner hva du mener med å gå litt tom, det tror jeg alle som har blogget en stund gjør. Blogg når du har lyst, det er det viktigste!
God klem,
Anette Willemine