søndag 15. desember 2013

Årets Juletre I løpet av tredje advents helgen er årets juletre  blitt pyntet.
Skal ærlig innrømme at det nok er første året, at  treet har blitt pyntet såpass tidlig.

 Så nå er Tradisjonen med at selveste juletreet ikke pyntes før lille juleaften for lengst historie :)

Heller da å få nyte kosen med alt dette i adventstiden.


For når 1. januar kommer da er det utrolig godt det å kunne pakke bort alt julestæsjet    da er  nemelig julen rimelig over her i huset :) 


Mange har nok sin egen mening om dette og noen tviholder på gamle tradisjoner.
 Der Juletreet pyntes først lille juleaften og får stå helt til tyvende - dag jul som jo er 13.januar  og hos noen enda lengre Selv om det mangler aldri så mange barnåler :) Koseligste tiden i året er dette og den nytes maks, så her oser heimen av jul allerede:)  

                 Ha fortsatt fine førjulsdager da dere :)                                   Sissel 


6 kommentarer:

alexxis sa...

så koselig å fint :)
glædes max til å komme hjem nå ja :)))

Linn sa...

Kjempefint juletre Sissel:-) ja jeg er vokst opp med tradisjon på lille julaften, men kjenner at jeg godt kunne tenkt meg og hatt det oppe nå. Men ungene er kjempe strenge, de husker nemlig tradisjonene nå. ( er blitt så store) så jeg kan bare glemme og sette opp det nå..og jeg ville i år droppe de røde gardinene, men da fikk jeg motbør ja, så det er vell bare og høre etter;-) det er jo barna som er viktigst i jula så:-) så du er heldig som har voksne barn slik at du kan gjøre som du vil i forhold til tradisjoner:-)
Har fulgt alle innleggene dine Sissel, selv om at jeg ikke har kommentert, har ikke fått det til skjønner du:-/ ble nylig operert i høyre håndledd så jeg har vert rimelig avstivet og lite aktiv på skrivefronten. Men er på bedringens veg nå;-) liker veldig godt den miksa stilen du kjører:-)
Ønsker deg ei fortsatt fin førjulstid, og så håper jeg formen din er bedre nå:-):-)
Klem fra Linn

Trollmora sa...

Koselig med hvit jul også ser jeg :) Selv er jeg veeeeldig rød i jula altså :) Men jeg er enig med deg, dette er den koseligste tiden i året!
God førjulstid da Sissel :)

Anonym sa...

Helt enig med deg. I desember skal det nytes, derfor er det godt med alt som er gjort. Dette stresset de siste dagene er noe jeg har lagt bak meg for mange år siden. Når vi runder nyttår og noen dager ut i det nye året er det forfriskende å få vekk all pynten. Da begynner jeg å se mot vår...Ha en koselig adventstid videre, snart snur solen .:)

Bettum Villa sa...

Nydelig juletre!! Min far tviholder på tradisjonen om å pynte juletreet lille julaften. Men så fort jeg fikk meg eget hus og skulle kjøpe mitt første juletre så gikk den tradisjonen rett "ut vinduet". :P

Notre de Maison sa...

Hehe...her kommer også juletreet opp litt tidligere hvert år. Koselig synes jeg, det gjør noe med forventninger og glede synes jeg. Likte treet ditt veldig godt, og har faktisk samme englevinger som deg;). Kos deg videre i førjulstida! Klem