torsdag 19. november 2009

DAISY VÅR VIL BLI SAVNET

DAISY 15/2-99 - 13/11-09

Her har det vært ei ufattelig trist tid,siden vår snille gode DAISY måtte forlate oss så brått og uventa forrige uke.Kan nesten enda ikke fatte at ho er borte for bestandig,men plassen hennes står nå tom .Hadde håpet og trodd vi skulle få ha ho ilag med oss enda i mange år,men sånn skulle det ikke bli.Dette kom så fort på ,da ho frem til siste dag med stor glede og iver,ville gå sin daglige tur.AT ho hadde en del plager med bakføttene,og nok slet med en del smerter i den forbindelse det visste jo.Men da Den vanlige Løpetiden hennes ,fortsatte med litt vel mye blødninger.Så vi skjønte jo at dette ikke var som det skulle,og på Torsdagskvelden ble dyrlege kontaktet.Men ikke mye hjelp å få på kveldstid, så først på Fredagen fikk vi time for undersøkelse.Og det ble da konstantert at ho hadde Livmorbetennelse og måtte oppererest snarest.Så hele dagen gjikk med i venting på beskjed når vi kunne hente ho heim.Men isteden fikk vi da beskjed om at de etter å ha undersøkt ho nærmere,hadde funnet så mye forkalkninger i både føttene og ryggen ,at de trodde at det ville bli for tøft for Daisy og klare å komme seg etter en såpass stor opperasjon.Så egentlig var Beskjeden ifra Dyrlegen klar,at det som nok var det beste for ho var å få sovne inn for godt.

DAISY var den snilleste og beste turkammeraten man kan tenke seg og så heldige vi var som fikk lov å ha henne ilag med oss hver dag i nesten 11år.Så minnene om et kjært firbeint familiemedlem ,blir nok aldri glemt!Så unner deg hvilen i hundehimmelen ,kjære DAISY.

Dere som har fulgt bloggen min ,vet nok at navnet på denne og at profilbildet alltid har vært av Daisy.Så foreløbig så er det lite som tilsier at jeg har lyst til å fortsette med bloggingen ,så tiden får vise hva det blir til.

17 kommentarer:

Anonym sa...

heisann!!såå utroli trist at daisy mått forlat oss,ho har vørri lamme oss i mange fine år,va me på både biltura,båttura,traktorkjøring,scoterturer,gåturer å masse mye mere,va bestandi gla i å værra me oss,ho jikk så kjæmpe gått lamme ongan å dæm leika kjæmpe masse me ho..vi savna ho masse.HVIL I FRE KJÆRE DAISY VI TÆNKE PÅ DÆ..hilsen oss nedåver..

Miss Mette sa...

Ååååå... snufs... så trist, begynte å grine jeg! selv om jeg ikke har truffet henne..
Har selv hatt en Schæfer, men måtte reise fra han da han var 3 år gammel (min tidliger samboer ville ha han)... og det var fryktelig å reise fra hunden. I fjor fikk jeg beskjeden at han ikke var mer... og selv etter så mange år - gråt jeg som en unge. Hadde ikke sett hunden min på 10 år ... så trist... Må være forferdelig leit for deg som har hatt den sammen med deg i så mange år!!! Tenker på deg i denne stunden. Klem fra Mette

Størhuset sa...

Så utrolig leit, det er så vondt å miste disse kjære dyrene våre. Har bestandig hatt hunder, så har vært gjennom det noen ganger. Heldigvis så blir det lettere, og de gode minnene kommer tydeligere frem.Men vet hvor vondt det er nå...

Jeanette sa...

så utrolig trist!!! føler med deg! har selv en liten hund, og jeg gruer meg til den dagen kommer.....de er jo som barna våres:-) Hærlige dyr! Mange varme klemmer fra meg.....

Torilpia sa...

Vanskelig å finne noe fornuftig å si til slikt. Man blir så trist inni seg. Du får ta tiden til hjelp og ta vare på alle de gode minnene.

Sender deg en stooor trøsteklem!

Ta vare på deg selv nå da!

Cathrine sa...

Hei! Sitter her å gråter synest dette er ufattelig trist..Jeg har hund selv og hun blir 8 år i mars,hun ble operert for kreft i fjor.Trodde vi skulle miste henne da,men hun var heldig..Savnet vill alltid være der,men blir lettere å bære med tiden..Hvil i fred kjære Daisy...Kondolerer så masse til deg..

Klem Cathrine

Black Feathers sa...

Å nei.... Så forferdelig trist.... Jeg er så lei meg for å høre dette. Hun var jo så vakker en hund. Så ufattelig trist for dere. Ord blir så fattige i en slik sammenheng....

Hilsen Eline

A-mora sa...

Nå triller tårene her jeg sitter. Synes så synd på dere. Vet hvor vondt dere har det nå.
Har så gjerne skullet trøstet deg ,men ord blir så fattige i en sånn stund.
Ta vare på dere og vit at det er mange som tenker på dere.

masse gode klemmer fra Synnøve

home 4us sa...

Nei og nei så trist. Det er så vondt å miste våre kjære firbente som betyr så enormt mye for oss.

Nå er det snart et år siden vi måtte ta avskjed med vår lille venn gjennom 14 og 1/2 år.
Det er utrolig hardt.
Klem

jannicke sa...

Uff! dette var trist!
Å miste ett kjæledyr er ikke lett, men godt man har alle minnene!

alexxis sa...

ja det var kjempe trist..trist og lei meg..det er vondt..snille woffsen vår..som altid var med oss alle steder.
mange fine år sammen med daisy
og mage fine minner..en snillere hund trur jeg ikke finnes..
uff..savner henne masse:(
*snufs snufs*
RIP.

Anonym sa...

så trist da,håper det går bra.

Bjørkely sa...

heia..
Utrolig trist å høre..
Minnene lever videre og hun er for alltid i deres hjerter :)

Anonym sa...

Trist..
Håpe det går bra!

Klem Nina

Hobbyfrida sa...

Så utrolig trist!! Ta vare på minnene :) Jeg føler med dere!
Klem fra Kristin

Iren sa...

Mitt første besøk på bloggen din også får du meg til å gråte...
Mistet selv den ene hunden min for to år siden, mulig det blir lettere med tiden men det er ikke riktig enda for min del desverre.
Det er så ufattelig trist når de forlater oss men de fører så mye godt med seg at det er verdt all sorgen etterpå!!!
Tenk på de gode minnene og ta en dag av gangen!!!

Også håper jeg du fortsetter bloggingen din om ikke i dag så kanskje om en stund;)

Stor trøsteklem fra meg.

Margrethes hus og hage sa...

Uff, så leit å lese. Tapet av en elsket hund er mye større enn man kan tenke seg før man opplever det. Føler med dere. Håper dere får en hyggelig julehøytid til tross for sorgen.