søndag 29. november 2009

MITT RIVIERA MAISON SKAP

Hengslene er blitt sprayet noen omganger med SØLVSPRAY.
ETTER-skapet etter oppussing

FØR-sånn var da utgangspunktet


Først må jeg takke dere som har lagt igjen hilsen på forrige innlegget mitt,det varmer utrolig det skal dere vite.Og at dette har vært og fremdeles er ei utrolig trist og vanskelig tid for meg,det legger jeg ikke skjul på.Tror man bare må ta tiden til hjelp...Har valgt å legge inn nytt Profilbilde,denne gang av meg selv.Men navnet på bloggen min vil jeg da fortsatt beholde som det har vært,nemelig DAISYS HOME.
Mitt nye RIVIERA MAISON skap er jeg godt fornøyd med...hi..hi har valgt å dekorere mitt nyrenoverte skap med denne sjablongen.Men det er faktisk noen timers jobbing som ligger bak for å få dette skapet som jeg gjerne ville ha det.Men JIPPI nå er det endelig færdig og resultatet
ble da sånn!Og at det ble mye lysere og lettere inne på stua etter at dette ble hvitt,er det ikke tvil om.
Først ble det selvsagt pusset ned med fint sandpapir,for så å bli grunnet med Oljeheftegrunning.Og det måtte deretter til fire strøk Hvit Lady Oljemaling glansgrad 80.
Så dette ble altså det færdige reultatet!
Har dårlig samvittighet for alle dere som jeg skulle ha vært inne og besøkt.Men lysten på bloggingen har ikke vært der enda,men håper at det også kommer seg etter hvert...ØNSKER DERE ALLE EI FIN ADVENTSUKE,KLEM SISSEL

11 kommentarer:

alexxis sa...

det skapet der ble sykt fiiint!!
litt av en forandring må man si,det ble helt knall:)
klem

På landet sa...

Trist,klem til deg.

Men du, skapet ble kjempe lekkert. Hvordan har du fått det så blankt? Jeg har brukt interiør maling med 80 i glans,men det er ikke så blankt å fint som ditt.

Klem

Anonym sa...

Det vart kjempefint:)Veldig kjekt at litt hvitmaling kan gjer såååå stor forskjell:)LEKKERT:)

Ha fortsatt en fin kveld

Klem Nina

Miss Mette sa...

Hei Sissel
Ta tiden til hjelp du... jeg kommer innom alikevel å titter... Føler meg deg... Skapet ditt ble nydelig, og for et arbeid!!! flink du er :o) Ønsker deg en fin kveld og advent sammen med dine. Klem fra Mette

A-mora sa...

Hei Sissel.
Det er vondt og miste hunden sin. Nå er det snart 3mnd siden vi mistet hunden våres. Og det er nesten like vondt.
Men jeg tenker på alle gode minnene vi har om han. Og det har sikkert dere om Daisy.

Skapet ble knallfint. Det var sikkert mye arbeid og male det.
Håper lysten på blogging kommer igjen til deg.

Ha en fin advendtstid.
Klem Synnøve

Anonym sa...

skape vart sinsykt bra,koinna itj ha vørti finar!!ha ein fin dag i d nydelie vinter vere vi har fått!klemz..ann lisbeth...:)

Bjørkely sa...

Hei hei
Den ble nyyyydelig! Du gjorde rett valg med å male den. Men oi,oi,oi for en jobb det måtte har vært..

Therese fra huset med de rare i sa...

Så lekkert det ble!! har ikke fått med meg at skjønne Daisy har gått bort, skjønner godt at det er fryktelig tøft!! Å miste sin bestevenn og familiemedlem må være helt forferdelig, men nor sorgen har lagt seg sitter dere jo igjen med utrolig mange gode minner sammen!! Selv om det kan ta litt tid før man kommer dit..

Stor klem til deg:)

Anonym sa...

det ble veldig veldig pent det skapet=)
du har det veldig pent i hjemmet dit,skulle ønske jg hadde det slikt som selv.
ha en fin natt=)

Torilpia sa...

Skjønner godt at det fortsatt er vemodig - slikt tar jo tid - er en prosess som man må igjennom før eller senere. Den eneste trøsten er vel at det etterhvert blir bedre - selv om det er vanskelig å fatte det nå.

Når det gjelder skapet ditt må jeg bare gi meg over. Vet jo hvor mye arbeid som må til med hvitmaling av møbler .. blir nesten sliten bare ved å tenke på det jeg. Men det er verdt slitet - skal jeg dømme etter hvor bra resultatet ble. Flink er du :o)

Ha flotte advents-/førjulsdager - kos deg så godt du kan. Klemmer!!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Uff, ser i forje innlegg det triste om Daisy.. føler med deg.. Er ikkje noko enkelt å gå igjennom det å miste ein "familiemedlem". Det er svært vanskelig. Gir deg ein god klem!

Fint nytt skap du har fått deg. Smart med den slablongen :) Flink du! Godklem