mandag 9. november 2009

PRØVER IGJEN...


Etter tips ifra Torilpia,så skal jeg atter en gang prøve på å få store bilder på bloggen.I løpet av helgen så har influensaen inntatt kroppen,så formen er heller nokså laber.Dagen idag har for det meste blitt tilbragt inntullet i et pledd,i gostolen.Men skal ikke sutre hvis at det ikke blir værre enn det har vært hitil.Kan nok være en reaksjon på den sesongvaksinen!Uff ja noe skal det være.Men ivrer etter å få vist frem mitt nyeste skap som er kommet på plass på stua,inne i barn, i hælga.Det er bare såå stilig,bursdagsgave ifra Handymann.Minste barnebarnet har vært på overnattingsbesøk så de nyinnkjøpte nissene har han allerede dekorert på plass inne i skapet.Han fant ut at de passet godt der inne.Så Følg med,håpe å få tatt bilder å legge ut i morgen.Til så lenge ,ha det fint folkens og hold dere friske!

5 kommentarer:

Anonym sa...

GOD BEDRING:)

Klem Nina

Livs Lyst sa...

Og det ser jeg du klarte; Å få store bilder! Det er fint og du hadde jo plass her på bloggen din også!

Hilsen Liv :O)

Hobbyfrida sa...

God bedring til deg Sissel. Du har masse flotte bilder på bloggen din!!! og snø har du også fått ser jeg.....

Anonym sa...

Takk for koselig kommentar:)

Ha en fin dag
Klem Nina

A-mora sa...

Hei
Ser du har fått til store bilder og snø på bloggen din:))Jeg kan veldig lite med data.Sitter og knøler før det blir rett.

Ønsker deg god bedring. Har ikke virket vaksinen ennå ettersom du har fått influensa?
Jeg var til legen i dag. Betennelse i v skulder og høyre lår. Festlig...for jeg skal på jente tur til københavn i helga.Håper tab virker fort.
Klem Synnøve