mandag 8. februar 2010

DET SORTE / HVITE I INTERIØRET

Ser at det er en del av dere som for tiden blogger om det SORTE og HVITE som mange av oss har i Interiøret.Og da måtte jo også jeg bare hive meg på ,for de som følger bloggen min vet jo at her i heimen er det netopp disse fargekombinasjonene som for tiden Dominerer mest!Og selvsagt med masse stæsj i SØLV!Tror nok at dette er farger som man kan ha rundt omkring seg over lang,lang tid uten å bli lei.Og tro meg,for her i heimen er nok det meste prøvet ut når det gjelder netopp farger.det har heller aldri vært så nøytralt,minimalistisk som det er nå ,om jeg skal kalle det netopp det!Men har nok truffet RETT ,for har ikke tenkt tanken på at noe som helst skal forandres.Og det sier Handyman er uvant til å være meg,for vant som han er til at det stadig skal skiftes til annen FARGE.Nei nå har jeg nok truffet rett og er iallefall godt fornøyd ,så langt....hi..hi..
STUEBILDER en mandagskveld....
Denne telysstaken er blitt offer for Sølvsprayen,da den hadde en guffen farge før!

6 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Nydelig:)
Har prøvd mye på fargefronten jeg også ja:)) Men tror vi blir tryggere med årene også på hvordan man vil ha det.
Ha en flotters kveld,klem fra meg:)

Inspirera Mera sa...

Vad snygg den blev med silverspray! Klem Sandra

Torilpia sa...

Man finner vel sin egen stil etterhvert ja .. men selv er jeg ikke kommet fullt så langt enda .. Har nok noe hvitmalt men ikke så mye sort. Har en del i mørkebrunt og andre bruntoner .. kombinert med det hvitmalte og synes enda det er ok sånn. Har en del detaljer i cerise-rosa - da jeg er omtrent avhengig av rosa :o) Det begrenser seg dog til løpere, lysestaker, pynteputer og lys. Ellers er jeg også veldig glad i sølv :o)

Synes du har funnet en kjempefin miks - din stil - og du kan i alle fall å kombinere så det blir skikkelig flott og stilig :o) Der er jeg på langt mer gyngende grunn .. hihi ..

Håper alt er bra med deg og dine - ha en kjempefin tirsdag - klemmer!!

HVIT PERLE sa...

Lekkre stuebilder:)
Tusen takk for koselig helsing og fine ord frå deg:)
Ønsker deg en fin dag
Klem Nina

alexxis sa...

jeg går åsså for sort hvit og sølv..love it:))))
fin den sølv hånda ble:)

Besta sa...

Har hatt mange forskjellige farger her også. Tror jeg kan si meg stort sett fornøyd nå (bortsett fra spisestua da...)
Syntes du har det flott.
ha en fortsatt fin kveld.
klem fra marilyn