søndag 7. februar 2010

NOEN FØR-ETTER BILDER-STILARTER I HJEMMET

FØR og ETTER bilder av oppussede Møbler og interiør i hjemmet er det jo blitt en del av her inne på bloggen min etter hvert! Bare elsker å se sånne oppussingsprosjekter ,og morro å se de som andre inspirerende bloggere har å vise her inne.Og får med meg det meste av de OPPUSSINGS programmer på tv som kanalen FEM ,har å vise.De BESTE synest jeg er de som viser FØR-ETTER !Siste program så viste de faktisk samme måte å pusse opp spisestua på ,som den jeg har brukt.Er altoppslukende når det gjelder Interiør og prøver da og få med meg det meste.Så det blir jo også en del Interiørmagasiner som blir pløyet igjennom ,men for tiden er det jo den Franske Landstil som pryder de fleste.Faktisk så begynner nok de fleste av oss å bli METTET av den stilen etter hvert.DET finnest nemelig de som liker og har andre stiler i HJEMMET sitt.Så skal det være sagt,ikke at det er noe galt ment med det.Selv liker jeg jo å mikse forskjellige stilarter,til min EGEN.
Er det noen av dere som har synspunkter på dette så kunne jo det vært morro å høre?....
Ha en Kos Søndagskveld!
FØR-dette Vitrineskapet i Brunt ble ETTER-malt i hvitt med glansgr.80.Hengslene sprayet med Sølvspray.Det gamle innvendige lysene ble fjernet da det var vanskelig å få skiftet lyspærer i disse.Til fordel for nye ledSpottter.

7 kommentarer:

alexxis sa...

ble så bra når det ble hvitt:)))

MajorogMeg sa...

Høyglans 80 er lekkert:)) Skapet ble råstilig:)
Man må finne sin egen stil, helt enig. Jeg har MIN stil..litt minimalistisk, lyst og "delikat" i mine øyne:) Men elsker prismelamper...jeg har Silvia prismelampe på hytta blant tømmer og treverk, råstilig:)
Liker også å knallfarger i enkelte rom som stæsj, på kjøkkenet er stæsjet orange. Leste i Hjem avisen igår at orange kommer tilbake, så da blir jeg "moderne" igjen:) Herlig:))
Nyt kvelden, her har vi kuling og regn.
Klem fra meg:)

MajorogMeg sa...

Hei igjen:) Jeg har Nikon med linse 18-105 WR, innomhus bruker jeg også ekstern blitz Nikon SB 900.

Vanskelig å gi råd..du tar jo interiørbilder for blogging så jeg vil iallefall anbefale ekstern blitz. Da slipper du tenke hvitbalanse, blitzen fixer den:) Tenkte en stund på macro jeg også...men når jeg ser bruken min er linsa jeg har perfekt for meg. Vi hadde besøk av venner i dag som er "fotogal" Gubben der hadde kjøpt seg vidvinkel. Gubben min ble litt hekta for å si det mildt:)) Han lånte linsa og tok bilder av stua (han har Nikon D90) Stua ble SVÆR:))
Hørtes deilig ut med fjelltur...blir det ny hund da? Var uten hund en kort periode før jeg fikk Major...helt snålt å gå tur uten...

FURNISH.etc inredningsblogg sa...

Vad fin den blev! Jättesnygg! Kram Emmy

Besta sa...

Jeg har nok et hus med en salig blanding av litt av hvert. Akkurat slik jeg liker det.
Ha en fin dag.
klem fra marilyn

Synnøve sa...

Hei
jeg tror jeg har min egen stil jeg også. med ltt forskjellige stilarter satte sammen.
Viktigste er at en trives med det selv.
Jeg og ser oppussingsprogrammer på tv.Og sluker interiørmagasiner.

ha en fin mandag

LeneSan sa...

Wow, så fantastisk bra det ble!! Jeg også vil ha det skapet :D