tirsdag 2. februar 2010

FØR-ETTER SPEIL M SKODDER

Likte dette speilet ifra IB LAURSEN, som jeg fant på en lokal interiørbutikk her om dagen.MEN kunne ikke helt se for meg dette inne på stua her ,uten å få gjort noe med det.Måtte bare få det i en annen FARGE,og da ville jeg prøve med den Sprayen som er blitt min FAVORITT.Nemelig SILVER CHROME  ifra Biltema.Denne sølvsprayen har en utrolig god Dekkevne og er også veldig Drøy ibruk!Så er det flere enn meg som liker interiør i SØLV så er denne å Anbefale,når man vil Fornye på en ENKEL måte.Har nemelig ordnet meg med et Lager av SPRAYBOKSER med forskjellige farger,så har alltid en for hånden om  det PLUTSELIG er noe som bare MÅ forandres..KJEKT å ha!
Speilet passet nå bedre inn her på stua etter å ha fått noen dusjer med sprayboksen.Så det fikk plass over sofaen ,noe blir tatt ned ognoe nytt kommer opp.Sånn er det ,man PUSLER RUNDT OG FORNYER SEG STADIG VEKK!!Det er vel en INTERIØRBLOGGERS motto....

6 kommentarer:

Torilpia sa...

Der var den igjen ja .. hihi .. sprayboksen altså. Egentlig skulle du hatt prosenter av salget på de boksene der .. henge opp bilder av alt det flotte du har sprayet i Biltema-butikkene .. :o) Da hadde nok salget tatt seg opp betraktelig. Må nok vente til jeg skal på bytur igjen før jeg får tak i sånn spray ..

Speilet passet mye bedre inn hos dere nå ja .. lekkert :o)

Klemmer!

alexxis sa...

stilig et speil..kjempe fint ble det når det ble i sølv:)

My home is my Castle - by Kari sa...

er nydelig speil som jeg og kunne tenke meg. Er så glad i skodder ;)

Klem,Kari

GroLinda sa...

Det ble kjempefint! Passet veldig godt nå. Kjekt med spraybokser ;o)
Ha en riktig fin dag videre.
Klem fra Gro :o)

MajorogMeg sa...

Oi så stilig:) Spraymaling er gøy...jeg spraya så mye en periode at Gubben mente det var rett før jeg skulle spraye han også, hehe..
Dette ble lekkert ja, skodder er stilig. Jeg har 4 vindusskodder som sengegavl på det store gjesterommet, sprayet i sølv:)
HA en fin dag i kulden, klem fra meg:)

Anonym sa...

bærre lækkert..vart et kjæmpe fint speil,du e altså bare sååå utroli flink me interiør.love from ann lisbeth..