torsdag 4. februar 2010

BLOGGEN I BOKFORM

Idag fikk jeg denne boken i postkassen.Kjempemorro å få Bloggen i bokformat.For det er jo tross alt en del tid man etter hvert har lagt ned i denne,så da er det jo ekstra morro å kunne få den i bokformat.Selv om jeg ikke har vært den som har vært av de ivrigste bloggeren så ble det tilsammen 178 sider.Hadde jo ikke så masse bilder heller,så derfor fikk jeg med alt som hitil er blogget,siden første innlegget mitt herinne 30juni08.Og prisen var jo heller ikke ille da syntest jeg,for den ble kostende rundt 500 norske kroner med frakt.Så er det noen som har lyst til å PRØVE så får du opp et prøveeksemplar ved å gå inn på denne linkenhttp://blogspot.sharedbook.com/blog2print/googleblogger/index.html
Valgfritt Bokomslag får man også,jeg valgte dette...Da dette er det bildet som jeg hadde som profilbilde på bloggen min lengst.

5 kommentarer:

Torilpia sa...

Så nydelige engler du har .. :o)

Artig med en slik bok da .. skjønt jeg fikk den liksom ikke slik jeg ville da jeg forsøkte. Må vel forsøke å ta ut det jeg har skrevet selv .. på en eller annen måte .. :o)

Tusen takk for veldig koselig melding hos meg .. :o)

Ha en fortsatt kjempefin torsdag og ei super helg - klemmer!

alexxis sa...

kjempe gøy å ha en slik bok av bloggen da:) kjempe fin var den åsså:)

Ladybug sa...

Så morsomt å ha bloggen i bokform! Tok det lang tid fra bestilling til boken kom til deg?

Anonym sa...

hei!!va ei kjæmpe snedi ei bok,arti å ha å sjå i..klemz ann lisbet

Myhome sa...

Så gøy med bokform av bloggen!!
Kjempefint bilde av din skjønne Daisy!!
Tusen takk for koselig hilsen!! Du har rett..det fins ikke så mange svarte/mønstrede flatvevde tepper..Tror leverandøren Gulvex har litt med mønster..Bohus, Fagmøbler, og Fargerike forhandler dem.
Vil bli knallstiligt med et svartmønstret teppe til den lyse sofaen din:))
Ha en deilig helg!
Klem Anita