torsdag 11. februar 2010

GJENBRUK /SPEILKOMMODE SPRAYLAKKERT M/SØLVSPRAY

Idag skal jeg vise et oppussingsprosjekt som faktisk IKKE er malt,men derimot så er det brukt vanlig SØLVSPRAY på boks for å få denne finishen på Speilkommoden.Nøyaktig grunnarbeide selvsagt først,både med Pussing og vasking.Men deretter sprayet rett på uten noen form for grunning.Og nøyaktig hvor mange bokser som gjikk med,ikke godt å si da jeg kom ut av tellingen etter hvert......Knottene skiftes ut etter som...Har de i flere Utforminger og farger innkjøpt ifra nettbutikker,og disse er så kjekke å ha på lur i tilfelle man får lyst til å FORNYE kommoden på en Enkel måte.Må bare tilføye til slutt at disse Oppussingsbildene som er vist her inne hos meg den siste tiden ,er IKKE av Nyere dato.Men har valgt å vise en Reprise av alle de som jeg har hatt her inne siden jeg startet med Bloggingen.Og det er jo så morro når man har alle disse FØR og ETTER bildene,for da kan man virkelig få sett forskjellen.Håper jo at det kan være med og gji Inspirasjon iallefall til noen av dere!Her har det vært en sykelig dag for meg ,da Migrenen klarte å slå meg helt ut !men heldigvis at det finnest noe som hjelper mot dette,enn så lenge..Ha en fortsatt Koz Torsdagskveld!

11 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Oi...den ble lekker!! Virkelig!! Jeg synes den var flott før du sprayet den også men ser helt klart at den ble fresh. De knalle knottene da:) Knotter er prikken over ièn.

Gaupe? De er det masse av sies det, du får være forsiktig:) Oter, hauk og rev er vel fredelige arter, som vi har. Men jeg har Major i bånd ja, tør ikke annet.
Håper migrenen gir seg, ønsker deg en fin kveld. Klem fra meg:)

Inga Helene sa...

Den ble virkelig flott! Jeg skal på jakt etter kommode til gangen nå, og det kan godt hende at den får samme behandling. Takk for tipset.

Ha en god kveld :-)

Anonym sa...

Hei!
Fast leser av bloggen din, dog litt sjelden jeg får tid, så så ditt innlegg om vaskemaskinen for en tid tilbake...
Samme problem her da vi kjøpte ny LG maskin. Altså, transportskruene bak må fjernes... D så sikker det i en annen kommentar. Men r veldig viktig ellers skades maskinen.

alexxis sa...

ble bra den ja..stoor forandring:)
go bedring og dokk får ha en fin torsdagskveld:) klem

Synnøve sa...

Dritt lekkert:))
At du kommer på det. jeg trodde du hadde kjøpt den sånn.
Det her må du sende inn som tips i Bolig pluss.
Knottene er prikken over i.

Håper migrene er godt over. Det er iallefall ikke noe godt og ha.

Jeg krysser alt for at den siste sprøyta skal hjelpe.
Ha ei fin helg
Klem

Torilpia sa...

Egentlig blir jeg litt satt ut av alt du får til .. må ha vært litt av en jobb for å få dette til å bli så pent .. med spraylakk altså :o)

Har jo sett kommoden før .. men synes den er like stilig for det .. :o) Stolen i innlegget under har jeg ikke sett før - tror jeg .. ble jo en helt annen stol.

Kom på at jeg drev og pusset stoler og forskjellig på begynnelsen av nitti-tallet og malte dem hvite .. så ikke så mørkt på det den gang som nå :o)

Håper du er kvitt migrenen og får ei super helg - klemmer!

janne - kathrine sa...

Hei og god kveld.
Denne ble jo skikkelig stilig! Flotte knotter du har funnet :-)

Ønsker deg en riktig fin uke! Hilsen J-K

ninaslilleverden sa...

Tøft, den ble jo skikkelig lekker da.
Nina

sonja sa...

er det spraymaling du køber hos farvehandleren,

coubak@yahoo.dk

Anonym sa...

Kan jeg få lov å spørre hvilken spraymaling du har brukt på denne nyyydelige sølvkommoden? Jeg holder på og pusse opp endel møbler selv her og kunne tenkt meg den fargen på et av møblene. Klem Wibzen =)

Daisys home sa...

SVAR til dere som lurte på hvilken sølvspray som er brukt på denne kommoden.
Det er den typen som kjøpes hos coop byggmix, farge sølv.