søndag 28. februar 2010

SE MITT NYE BORD-EN GANG TIL

Så utrolig irriterende at bloggen ikke har fungert som den skal,så etter tips jeg såg inne på NIB her om dagen så gjikk jeg tilbake til det gamle Redigeringsprogramet for å få lagt ut mitt forrige innlegg.D a det vistnok har vært et problem for flere dette med bloggen.Har selv lenge vært plaget med at nye Innlegg tar evigheter før de blir publisert.Og nå da med det gamle ble det jo heller ikke store bilder,men kun de små.Litt kjedelig da når man omsider er blitt vant til det nye!Men nå ser det ut til at det fungerer igjen.Så derfor blir det flere bilder av min kjære Arthur,hi..hi..Som dere ser så har jeg brukt et speil som egentlig er beregnet for å henge,til å stæsje med på bordet.Det hadde jo faktisk kommet en kommentar på akurat dette på forrige innlegget,nemelig ifra damen som har denne flotte bloggen  PRESIOUS HOME Så morro at du hadde fått med deg denne detaljen!Ellers så har helgen for meg vært så som så,da mesteparten har vært tilbragt til sengs.Kjedelig ,men nok en gang totalt utslått av denne Migrenen.Men,er jo oppegående igjen så ingen grunn til å sutre...Blir jo kanskje litt vel mye med disse bildene igjen,men tar sjansen jeg!Så nå er det jo straks starten på en ny uke igjen,puh..som tiden flyr.Ny Uke Nye Muligheter!

6 kommentarer:

GroLinda sa...

Ikke så rart om du vil legge ut bilder av Arthur! Han er jo nydelig!! Tusen takk for koselig hilsen hos meg. Jeg har desverre "mistet" alle mine følgere, så de må legge seg til hos meg igjen.... vil du?? ;o)
Ønsker deg en riktig GOD BEDRING med migrenen!! Håper virkelig det gir seg snart!
Klem fra Gro :o)

MajorogMeg sa...

Arthur er vakker Sissel:))
Det med blogglisten er vi flere som opplever, ser det er litt avhengig av når på dagen man publiserer hvor lang tid det tar. Tror Blogspot har et problem her!! Publiserer man et innlegg før kl. 18 går det bra men etter det? Kan ta timesvis...
Snart mars, det er godt.
Ta vare på deg selv, klem fra meg:)

alexxis sa...

mye bedre med store bilder ja:)
nok en gang borde..love it:)

Pink Moon sa...

Arthur er fortsatt kjempekul!;o)

Presious Home sa...

Hehe;O) Syns det var en utrolig fin detalj som kanskje ikke mange hadde tenkt ut. Utrolig kreativ er du!

Sette pris på linken til bloggen min!

Ha en fin uke!

Besta sa...

Vi tåler flere bilder av Arthus, han er jo flott.
Ha en fin uke.
klem fra marilyn