tirsdag 6. juli 2010

ENDELIG ER DE HER .....


PANTONSTOLENE...som jeg har ventet på siden i ferbruar! Men de var absolutt verdt å vente på ,for de falt helt i min smak,også da jeg fikk sett dem i "live"... Har jo vært såå spent og ventet Tålmodig ,hi..hi... og  i  den  lille Karnappen  rundt  Kjøkkenbordet har de fått Plass.Og at disse passer godt til et RUNDT bord ,er helt sikkert.Derfor er da også dette noe av grunnen til at mitt GAMLE runde ble tatt inn i varmen igjen..og pusset opp!
Ble da også litt ekstra siden de kom ifra Utlandet ,så fikk selvsagt TOLL på disse..Derfor tok det enda lengre tid.
Spesielle Stoler vil vel mange si,men"  I LIKE " ifra første gang jeg fikk sett dem inne hos en Svensk blogger.Og er det noe som først har festet seg hos meg,så GLEMMER jeg det ikke...Sånn er DET bare...

9 kommentarer:

Nina iren sa...

Dem stolene synes er også er tøffe å fine. Passer godt inn, der dem stod!!! Spesielle stoler, ilag med et "gammelt" bord. FLOTT!!

Hilsen Nina

alexxis sa...

åååååh så digge de var..råå alltså:)
slike vil jeg også ha:)
knall spør du meg:)

Synnøve sa...

Tusen takk for hilsen på bloggenn min. Det er tunge dager med savn av mamma og sykdom i nær familie. Så jeg vet ikke når lysten til blogging kommer igjen.
Men jeg har lest blogger i kveld.
Først må jeg si at det er et viktig tema du tar opp med uthenging av andre bloggere for og fremheve seg selv. Du har helt rett i at NIB skulle ha tatt tak i det. Jeg skjønner hvilken blogger du mener og hun virker veldig lite troverdig med sine meninger.

Gratulerer med kjempefine stoler. De må være verd og vente på:) Nydelig lysekrone du har fått låne av jenta di.
Liftgardinene dine er kjempefine.

Klem Synnøve

Bjørkely sa...

hei hei!
Endelig! :)
De var jo så fine. Var de god å sitte i?? :)

My home is my Castle - by Kari sa...

Kjempestilige stoler Sissel !!!
Og så flott de passet hjemme hos deg :))

Klem,Kari

Brennagjengen sa...

De stolene passet jo perfekt til bordet og så gode ut å sitte med :) Stilig kombinasjon av "gammelt" og nytt! Og ikke helt samme stil som resten av bloggerne spør du meg :) Kult!

Klem Ida

Tovepia sa...

Hei, fant deg via min søster Majorogmeg, og måtte inn å se, for hun skrøt av dine interiørbilder, og sannelig har du mye flott her. Skikkelig tøft med det sorte til det hvite; stolene var lekre!!
Takk for titten, jeg kommer nok tilbake;)

Anonym sa...

råålekkre stoler å goe å sitte i var di åsså!!:)grattis..ann lisbeth

Susi sa...

UTRULIG stilig !!!!!