mandag 5. juli 2010

SÅ BLE DET DA SORT LYSEKRONE PÅ KJØKKENET-og litt sutring.....

Da er den kommet på plass....LYSEKRONA
Her ble det da plutselig så MØRKT og Overskyet...nesten så man må tenne LYS ...Ja,ja det var ikke så Alt For Lenge at vi fikk NYTE Varme og fine dager ...Regnet og ikke MINST Knotten kom på besøk igjen og gjett om det er mye av det lille" vesnet" for tiden...Prøvde meg på en aldri så liten Malingsjobb utenfor her idag,og hadde noen sett meg,som jeg er glad for at ingen gjorde...da hadde de vel fått seg en skikkelig latter!Måtte nemelig bruke myggnetting for ansiktet og tredd over hodet, ellers så var det ikke muligheter til å oppholde seg utendørs..
Disse GAMLE barkrakkene hører med til Prosjektet som det nå pusles litt med utenfor her...Får vente å se så skal jeg komme tilbake til hva det er etter hvert.
Men i løpet av helgen så ble det omsider  skifting av LAMPEN som hang over Kjøkkenbordet,og det til fordel for denne Sorte Elektriske  LYSEKRONEN...Den passet nok mye bedre inn nå som det er blitt SORTE møbler.Så takker flinke Svigersønn for monteringen ...Og så kom da også denne flotte lysekronen til NYTTE igjen..Selv om jeg foreløbig har den bare  til låns.. av DatraALEXXIS ..Hi..hi.heldige meg....
Her begynner nok smertene i ryggen, foten og komme tilbake for fullt igjen ,så ikke lenge smertebehandlingen jeg fikk på sykehuset varte...Så optimistisk var jeg....
Men uansett hvor ille det er så biter man tennene sammen og førsøker å gjøre det beste ut av det hele,så lenge det går......POSITIV,positiv..å tenke POSITIVT!
Selv om det til tider kan være kjempevanskelig,når SMERTENE er som værst.Og de blir jo som oftest værre når jeg "gjør" noen ting ,som vasking,litt maling ,Går turer..Ja da,PROVOSEREST  de enda mere frem.Så da er det ikke så mye igjen å velge ..For å legge seg til sengs det er IKKE noe som jeg har gjort hittil,uten at jeg har MÅTTET.Men stort sett er det nok Sterke SmerteStillende som gjør at jeg holder meg OPPEGÅENDE!
Litt suttring ble det da ifra meg idag....egentlig så tror jeg ikke at det er NOEN andre som kan sette seg inn i situasjonen ..For det  å ha  vært igjennom FIRE RYGGopperasjoner og fortsatt SLITER  seg gjennom HVER eneste dag,for så å prøve og holde" Masken"..ja,det er ikke alltid like enkelt...Såpass kan jeg si!
Ha en NICE Mandagskveld Folkens!9 kommentarer:

nr14 sa...

Tøff lampe:) Litt sutring er det lov til på "dumme" dager...men å få på plass en fin lampe er jo en "medisin" som fungerer litt håper jeg:)

Ha en fortsatt fin kveld:)

Besta sa...

Lampa var flott:) Litt sutring tåler vi alltid...ikke bra når ryggen slår seg vrang. Tror egentlig ikke noen som ikke har kroniske smerter kan sette seg inn i det. Det er ikke mye moro.

Klem fra marilyn

MinLilleInteriøHule sa...

Det ble jo super tøft med den rå kule lampen:)diggbart.
huff,sjønner du blir skuffet når du kjenner tegnene til din vonde rygg.men du har stå på vilje og klarer dette.håper det retter seg for deg.sender deg en god bedrings klem:)

Lindas hus sa...

Stilig lampe! Den likte jeg godt! Og den passet veldig bra inn på kjøkkenet ditt:) Kos deg videre. Klem

My home is my Castle - by Kari sa...

Tusen takk for gode ord Sissel :))
Er jo veldig spennende å være i avisen, det vet jo du og ;)
Det jeg er spent på, er om jeg får mange nye lesere.. Fra mitt distrikt.. Både skummelt og moro.. Nå blir det jo annonsert over hele Agder at jeg har blogg.. Noen har jeg ikke lsyt til å ha der, men kan jo ikek gjøre noe med det nå. Går sikkert greit ;)

Så flott den lampa var !! Lekker !!!
Måtte flire av den myggnettingen du har stått å malt med haha.. det samme kunne jeg gjort :)))
jeg holder på å bli gal av all knotten og håper de er på retur her nede nå...

Stor klem fra Kari

Anonym sa...

lampen passet perfekt sammen med resten av det svarte på kjøkkenet!!håper ryggen blir bedre,go bedring!!:)hilsen ann lisbeth.

Precious Home sa...

uff! Ikke greit med slike plager som kommer å går....Ønsker deg god bedring.
Jeg skjønner akkurat hvordan du har det...jeg har vondt, men "skal bare" hele tiden...sånn er det om man er interiørfrelst;)

Ha en flott tirsdag!

Anonym sa...

Hei! Jeg leter etter en svart fin lyskrone. Kan jeg få vite hvor den er kjøpt eller om du har noen andre gode forslag på hvor man kan kjøpe lignende.
Mvh Høygravid jente som pusser opp kjøkkenet og som er på jakt etter sort lyskrone:)

Daisys home sa...

Denne Lysekronen kommer ifra Ellos,men kan ikke se at den er å få kjøpt der nå.Ta en titt inn i De nettbutikkene som "JEG LIKER",SOM JEG HAR LINKET til inne på Bloggen min.For jeg vet at det er flere av disse som selger Lysekroner.Lykke til !