søndag 24. oktober 2010

GRÅTT = HOT kjøkkendetaljer og VeggDekorering...

Nå har det kommet på plass litt mere på mitt lille  kjøkken ....og her kan jo også VEGGDEKORERINGEN med Bengalacken ..sees..

Og valgte her å bruke HVITT interiør ,samme   som Vitrineskapet , også Denne oppslagstavla som  " regningene " ikke er hengt på plass på enda..måtte ta bilde FØR ellers ville vel sannsynligvis ikke noe vært synlig av denne Tavlen...hi..hi.

Denne  TakLampen er ifra Nordal ....Den sorte lysekronen ble byttet ut til fordel for denne...Da den nok passet bedre i kjøkkenet etter oppussingen.


Etter hvert er litt mere kommet på plass her på kjøkkenet,som jo har fått SØLVgråe Vegger .Fremgangsmåten var da å male to strøk med den ikke så alt for "miljøvennlige " BengaLacken...og joda den avgjir sikkert en del gasser..men så var det dette med å få den Fargen  og Finishen som jeg Akurat ØNSKET på disse veggene.Derfor falt valget på denne type maling og lukten er allerede forsvunnet ifra huset...Faktisk så var det ikke så ille lukt ..har kjent det værre....Så etter å ha SVAMPET på ekstra med bengalack utenpå de malte veggene, så ble resultatet  Preget med mønster..Som kan sees på bildene!
Gardiner  er enda ikke kommet på plass, faktisk så har jeg ikke funnet noen jeg synest passer.Så da venter jeg til det Dukker opp ..!
Ellers så er alt av de "hvite " detaljer som Vitrineskap,hyller o.l kjøpt på Den lokale Interiørbutikken..Og de kom fint til rette mot de "SølvGråe" veggene...
Nå har BLOGGEN min blitt lagt ut på nettsiden  hos   BOLIGBLOGG ,og der kan den som ønsker det gå inn og STEMME på den EN gang pr.dag.
Og selvfølgelig så håper jeg at det er noen som synest at den fortjener å stemmes  på ,og er da takknemmelig for HVER eneste STEMME ...
Kan stemme på DAISYS HOME ved å gå inn HER 

11 kommentarer:

Femme Famille sa...

Sjikkelig stilig :)

Ha en fin søndagskved videre!

Lene

alexxis sa...

knall fint alltså,blir spennende å komme hjem å se:)
seff er mine stemmer til deg hverdag:)))

Havfruen sa...

Røfft, stilig og flott!!!! Ja, grått er hot:) Skikkelig stilig Sissel:) Likte lampa di godt også. Ja, gardiner er vanskelig....bruk tid på det. Jeg er selv nesten "motstander" av gardiner, hehe:) synes de tar for mye lys. SÅ her er det flortynt og plissè i bruk:)
Har fått ferdig èn furdør...malt hvit. Bare 9 igjen..tjuh...
Major-rommet skal males grått her. Skal starte på det...snart!!
Ha en flott kveld i "skjitværet" klem fra meg:)

lillelaila sa...

Hei Sissel!
Dette blir så lekkert! Det hvite mot det sølvgrå ble så fint :)
Selv om dette ikke hadde passet hos meg synes jeg grått er skikkelig hot hos deg Sissel! :D
Ha en fin ny uke!
klem Laila

salige lavendel sa...

Jeg har også veldig sansen for grått i interiøret. Må ha vært en aldri så liten jobb å lage mønster på veggene!! Det ble et flott og litt røfft resultat.

GroLinda sa...

Herreli å du har jobba med de veggene! Men så ble det jammen fint også! Flink du ;o)Skal gå inn å stemme på deg jeg også ;o) Lykke til og ha en flott uke.
Klem fra Gro :o)

Fossestua sa...

Hei Sissel :)
Så tøft det ble hos deg! Jeg må si at du skiller deg virklig ut blandt alle de "hvite" bloggene jeg elsker, hihi :) Og selv om jeg ikke kunne drømme om å male veggene mine hverken med sort eller sølvfarget bengalakk, så digger jeg alt det "gærne" du finner på!
You make my day :)
Klem fra Lise

Synnøve sa...

Det ble skikkelig stilig og flott.

Synes du er tøff,som tørs og prøve ut så mye forskjellig.

Men du greier og få det fint og personlig.

Jeg skal selfølgelig stemme på deg hver dag:O)
Ha en fin mandag
Klem Synnøve

Synnøve sa...

Uff, jeg glemte og si at lampa var rå tøff.
Kjempefint skap.
Jeg liker at det henger flere skilt
etter hverandre.J
Jeg har begynt med q10 i dag,skal få mere energi og bedre hukommelse etter ei uke. Vil se det før jeg tror det:) men noe må jeg prøve, for og få opp piffen.
Synnøve

Besta sa...

Stilig, spennende og anderledes:)
klem fra marilyn

Christine sa...

Sv: Bare koselig :) Skulle bare mangle når jeg virkelig liker det du gjør. Du har nå fått en fast leser! Ha en fin kveld videre du også :) Klem Christine