onsdag 27. oktober 2010

HEI !


Tar utfordringen ifra NIB og sier så gjerne HEI ! Sissel Johanne heter jeg og har nå drevet med Interiørbloggen Daisys Home siden juni-08, så derfor kanskje på tide å "hilse " på og si HEI !
Er litt over midten av livet og bor på et lite sted der alle TROR de kjenner EN.Men som regel er det helt feil ..Men det er jo netopp det som mange synest er Morsomt å tro ...Noen som kjenner seg igjen akurat der ...?

Har tre voksne barn og Fem barnebarn som jeg er utrolig glad i og stolte av.   Jeg og min   HandyMan har vårt  eget lille Gårdsbruk Som vi selv  Har  bygget opp ....Og  trivest  i vårt  80-talls hus, som nok har fått gjenommgått en del Stilarter ,interiørmessig... i årenes løp..

Ja , for Interiør og Oppussing har nok for meg alltid vært min store interesse , Noe som da også Bloggen min bærer preg av.Likeså har jeg alltid vært Opptatt av alt som har med Klær og Mote å gjøre . Faktisk så har det å kunne starte min Egen Nettbutikk ,vært  En Tanke jeg har båret på ....men tiden får vise ! Jeg har   i en tid   vært   "hjemmeværende " , av helsemessige årsaker,noe som vistnok tiltider kan være vanskelig å forstå for enkelte.." Hun ser jo Ikke Ut som Feiler noe " og... blikk..Men man må lære seg til å ikke uttale seg om ANDRES helse ,for om noen har samme"  diagnose"   er det ikke et eneste menneske som av den grunn trenger å ha samme LivsKvalitet...Noe å Tenke På for de som ER dømmende ! Jeg går jo ikke ut med på Bloggen min HVOR mange Smertestillende jeg må BRUKE for overhodet klare å GJENNOMFØRE  det daglige  ....DET er noe som jeg ikke har villet gjøre  + at det er  ting som for meg vil være Privat  og som jeg derfor velger å IKKE dele med andre....Nei ,ikke NOEN kan uttale seg om hvordan MIN hverdag er med SYKDOM og smerter ,det er kun JEG selv som VET.
 Urettferdige uttalelser Provoserer meg til de Grader.... Nei ALLE burde Først og fremst  lære seg å  Feie for  EGEN dør !
Liker å ha huset i Ship-shape Orden og får av og til høre at jeg har støv på hjernen...noe som jeg IKKE er helt enig i da!Men den DAGLIGE støvsugingen må til..
Faktisk så er jeg utrolig Nysgjerrig på alt som har med det Åndelige ,Spirituelle og har  deltatt på HealingKurs......

INSPIRASJON - Henter jeg en del av her inne på nettet og ikke minst i InteriørMagasiner ....Og plutselig så er den bare HER ....

UØNSKET-  noe som jeg ALDRI har vært inn i mitt hjem og nok aldri kommer inn hit er UBEHANDLET FURU møbler.Det er noe av det værste....Likeså  sånne  Langhårede FLOSSE SALONG -tepper som for tiden er populære ...grøss og gru..

FAVORITT-  hvis jeg absolutt må velge så må jeg bare si de Hvite PANTONstolene på Kjøkkenet,de setter sitt spesielle preg på vårt lille Kjøkken.
Og så ble jeg godt fornøyd med Spisegruppen på Stuen,da den ble malt Hvit...

GODFØLELSEN-  det må vel først og fremst være når jeg kan tilbringe Tiden og lage nye minner sammens med familien,min kjære  og de jeg er glade i.
 Sommer,Sol ,Båt og svaberg...Vinter , fjellet , Bål -  med Noe Godt I koppen. Og Når en Etterlengtet
Makeover i Hjemmet  er i boks.

Dette ble mitt bidrag og et aldri så lite " HEI " til dere andre i BloggLandia ,Klem SISSEL .

10 kommentarer:

lillelaila sa...

Så koselig å se og lese mer om damen bak bloggen!Og så flott bilde av deg! Er overhodet ikke fotogen så akkurat nå er jeg vel glad for at jeg ikke er medlem av NIB :DDD
Full forståelse for sykdommen din Sissel! Er ikke lett når det ikke synes;)
Ha det fint!
klem Laila

Bettum Villa sa...

Så morro å lære deg bedre å "kjenne". :D
Og flott bilde også!!
Når det gjelder sykdom som ikke synes så er min mor et prakteksempel på det. Så sladrekjerringer må man vel egentlig bare drite i trur jeg for de slutter vel aldri med den sladringen... tror nå jeg.

Ønsker deg en super flott uke!
Klem Madelén

alexxis sa...

fine bilder mamma<3
at det har vært masse stil arter og farger hjemme kan jeg skrive under på..thhe:)
du har jo et utrolig flott hjem,å litt støv på hjernen har du oxo..hehe tuller litt her nå:)
men du er en stor inspirasjon for meg..en kjempe fin blogg åsså:))
ja sånn er det på små plasser med bak snakking å dritt but how cares..folk har ofte ikke annet å gjøre en å snakke om andre på bygda!
ja andre kan ikke uttale seg om helsen til andre..alle mennesker har det forskjellig og er forskjellig, å sånn er det..
alle kan egentli bare holde kjeften sin sjenerelt om andre mennersker mener nå jeg, og spes når de ikke en gang kjenner en som de kanjse tror. ha en kjempe fin kveld:)) stoor klem datra

Havfruen sa...

Så gøy Sissel:) En flott dame bak en flott blogg:)
Bygdadyret lever ser jeg...men det er slikt man må heve seg over. En gipset for hadde nok funket bedre men nå er det ikke det du har...så får alle tro og mene det de vil...
Ha en fin dag i kulingen, klem fra meg:)

Anonym sa...

fin blogg og flott dame.
så bloggen din på bolligplus å måtte se innom:D klem

Synnøve sa...

Hei Sissel
Så flott dame du er.
Jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med deg her i bloglianda.
At du ser flott ut,har et fint hjem og god smak er vel vondt for enkelte sjeler og svelge.
Det er lett og si at en ikke skal bry seg om sånne folk,men det trenger ikke og være lett og gå med hevet hodet alltid.
Men jeg håper og tror at du blir ikke knekt av de som er misunnelig på deg.
At du er syk,er en privat sak,det er det ingen som har noe med.
Klem Synnøve

Bjørkely sa...

Hei Sissel!
Hyggelig å møte deg! ;)

Sabita sa...

Fint bilde av deg :-)

PusteRommet sa...

Heisan!
Du har en fantastisk flott blogg. Blir så imponert over hva du har fått til, helt nydelig alt sammen. Synes det er så flott at du deler med oss hvilken maling osv som du har brukt på de ulike tingene.
Jeg vil tro at dette er din form for terapi når det gjelder sykdom og smerter (vet litt om det). Ønsker deg lykke til videre og er så spent på hva du finner på mere.
Mange hilsner fra June Tangen, Målselv

Esther sa...

Kjempekjekt å kunne sette "ansikt" på bloggeieren:)
trist å lese om ryggproblemene! kjenner til saken.. Er utrolig tøft å få slengt ting mot seg fordi man "ser frisk ut":(
Uansett, du har en herlig blogg og et nydelig hjem:)