søndag 10. oktober 2010

KISTEBORDET MITT PÅ TRYKK I BOLIGPLUSS..

" FRANSKE " Kistebordet Mitt..


I løpet av uka som var , så dumpet OktoberNr. av Boligmagasinet BOLIG PLUSS ned i Postkassen .... Og som vanlig er det jo Flust av Inspirasjon  å  hente for en Interiørfreak...og med Kaffekoppen ved siden av ,så er Dagstunden Reddet....Det som fenget mest interesse  hos  meg i denne utgaven av Bladet var det spesielle hjemmet til hun som fikk 2 premien i Årets Konkurranse om Norges Vakreste Hjem...HildeGunn Ifra Sandnes! Virkelig en kreativ og kjempeflink dame med et utrolig flott og spesielt hjem. Et hjem som man kanskje ikke finner maken til....Og som klart var min Favoritt denne gang! Ellers var  jo de fleste litt vel like ,men det er jo min mening !Derfor ekstra  flott å se når noen skaper et hjem som IKKE er lik alle andres,med kreative og spennende Løsninger. Noe av Veggene taler for seg selv i dette Hjemet....
Bladde meg frem til Tips/Ideer.... og fikk da se at der var  Makeovern av  mitt Gamle KisteBord kommet på Trykk ,noe som jo seff var veldig morro å se....
Her er det veggene på Badet som i løpet av helgen ,får seg en aldri så liten Oppfriskning. Med Panelvegg på den Øverste delen av veggene,så måtte disse og Taket nå få en ny  Behandling ..Hadde vært brukt OljeBasert Maling før og denne var etter hvert blitt mere som en stygg Gulnet Hvitfarge...Så nå blir den REN Hvit og  malt med Vannbasert  spesialmaling for våte rom og deretter Lady Vegge 15..
HA EI NY KOZ UKE ,FOLKENS !

10 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Så gøyt! Kisten var jo blitt kjempefin:) Og takk for at du minner meg om at det er på tide å kjøpe nytt blad igjen;)

Ha en fantastisk uke♥
Klem

Havfruen sa...

Så kista di:) Herlig blad som leses flere ganger:)
Jeg har malt soveromsgangen i kveld med helmatt maling. Skal si den dekte godt. Tørket på 1 time så det var bare å få på 2. strøket når man var kommet rundt:)
Ha en fin kveld, klem fra meg:)

Synnøve sa...

Hei Sissel
Jeg så tipset ditt i bolig pluss, synd du ikke fikk premie for det.

Er helt enig med deg,hun som ble nr 2 som hadde det fineste huset. Å så kreativ som hun er. Lurer på om hun har blogg..

Ser at på blogg til ei og på fb så for hun pepper hun som vant fordi hun er gift med en av ylvisbrødrene og har mye penger. lenge leve misunnelsen sier bare jeg.
Huset som ble nr 3 hva synes du om det? jeg skjønner ærlig talt ikke at det i hele tatt ble tatt med. For meg så ser det ut som ei enkel hytte ikke et hus. Selv om hun har en fin blogg,så likte jeg ikke huset hennes.
Men smaken er som baken,er det vel noe som heter.

Ha en fin kveld
Klem

Fossestua sa...

Grattis!!!!
Så moro!
Den kisten ble jo råtøff da, så jeg forstår godt at den ble med i bladet!
Ønker deg en fin uke :)
Klem fra Lise

♥ Monica ♥ sa...

La faktisk merke til kisten din da jeg leste BoligPluss på sengen i går kveld. Kjempetøft.
Håper du har en fin kveld! Klem.

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Ååååå da må jeg hente bladet mitt og se etter kisten din ♥ Det lille jeg så på bildene her inne var den hvertfall ETTER min smak ♥ Lekkert!!! Du er flink :))

Ha en fin ny uke :)))

Torilpia sa...

Himmel så mye du får gjort Sissel!!

Gratulerer med å komme på trykk igjen :o)

Når du skriver panel på badet - snakker vi om baderomspanel da eller?? Har noe lekkert rødt her .. *kremt* - som jeg gjerne skulle blitt kvitt ...

Ha ei toppers uke du også - stor klem fra Torilpia :o)

Black Feathers sa...

Gratulerer med tipset på trykk. Så gøy at du fikk det inn i bladet ;)
Lenge siden det har vært noe blogging på meg men når jeg kom hit til bloggen din... Du og du så masse nye innlegg og lekre saker. Ble jo bare sittende å bla meg nedover og nedover, og jeg fikk masse inspirasjon. Tusen takk for det ;)

Håper at formen din er bra og ha en flott kveld ;)

Liv Hege sa...

Så moro! Superflott kiste!! Ønsker deg fine kreative høstdager videre!! Klem!

alexxis sa...

grattis med tipset nok en gang..så morsomt da:)