torsdag 9. desember 2010

DISSE KAN NISSEN FÅ KOMME MED...

STORT ...skikkelig KJEMPE ca.120 cm.. ...  Og handlaget, denne Veggklokken .

 Hadde ikke sagt nei takk til denne heller...i SORT og HVITT.....  Mine Farger !

HVA er det egentlig med meg og KLOKKER ?  Sikkert mange som kan begynne å lure på det... Lurer selv også iblant..hi..hi.. For etter hvert har det jo blitt en del  rundt omkring...men når det dukker opp sånne Fristelser som disse Her, ja da er det ikke enkelt å være en " KLokkoMan"  Strengt tatt så behøver jeg ikke flere Veggklokker overhodet,  neida  har ikke med det å gjøre.Men er man hekta, så er man Hekta !

 Særlig disse som er skikkelig Kjempesvære,som den  øverste ..Rålekker å henge inne på StueVeggen.De er etter min mening  rett og slett utrolig Dekorative  og gjir rommet en helt  spesiell look !Hadde mer enn gjerne tatt vekk å  flyttet på saker og ting ,for å få plassert en Sånn..For klart de krever jo  SIN   egen Vegg  med en sånn str.

Hadde nok rett i det   VIOLETTA   en bloggevenninne , at jeg " liker den ikke under Metern"..måtte le da jeg leste den kommentaren. Og hun mente da selvsagt på VEGGKLOKKER !

Noen som kan tipse HVOR man kan få kjøpt sånne? Ellers så får jeg bare Vente på Nissen ...

7 kommentarer:

Havfruen sa...

hehe:) Ja man får da dilla på noe:) Vet ikke hva jeg er værst på:) men store klokker er lekkert. Har en selv, under meter`n da...men den du viser var råstilig. Håper "nissen" ser det....
Klemmmer fra meg:)

Fossestua sa...

Hihi, ble ikke overrasket over ønskene dine :) Har forlengst skjønt at du har klokke-mani :)
Får håpe nissefar leser bloggen din også :)
Klem fra Lise

alexxis sa...

du har klokke dilla ja det vet jeg alt om både klokker å ha på deg og klokker i huset..hehe.
men OOOMY for noen digge klokker..døds rååå spør du meg<3

Anonym sa...

råstilig klokke,masse fine klokker å finne sikkert,men du har jo noen å velge i nå da,hehe men har man dilla så har mann dilla sånn er det bare,men du kan jo vente på nissen å da,for det er jo ikke lenge til..stor klems fra ann lisbeth:)

Besta sa...

Store klokker er flotte men tror nok det er for voldsomt for mine små stuer:) Men flotte å se på hos deg.
ha en fin helg.

klem fra marilyn

Maleriet fargehandel sa...

Her fant jammensmeg jeg litt inspirasjon også. :O) Takk for det. Nå blir det julekuler på glass. He he, kjekt for meg som ikke har juletre i år heller.

Legger meg til som følger selvfølgelig. Takk for titten.

Mvh Heidi

Maleriet fargehandel sa...

...også ja. Du som er "Queen of the sprayboks" bør sjekke ut Celco sin spray fra Nordsjø. Da tenker jeg spes på Felglakken som har en helt utrolig sølveffekt. Vi bruker den mye på våre prosjekter. Du kan bla. se den på denne linken.

http://malingsdamene.blogspot.com/2010/10/gammel-kommode-med-ny-vri.html

Heidi