tirsdag 14. desember 2010

QUEEN OF THE SPRAYBOKS......

Nattborda  fikk  fornying med den Blanke hvite Sprayen
SORT..sort  kjempeflott  denne blanke   effekten som det blir av BilTema sin SprayLakk...I SILVER CROME  står dette skapet og Skinner...SpeilKommoden som ble mitt aller Første Sprayboks prosjekt...Gamle bilderammer...
Her er SPRAYLAKKEN som nok er den som har blitt mest brukt her hos meg...Joda , jeg kan kanskje med det rette kalles Queen Of The SprayBoks...For etter å ha fått denne Kommentaren,så måtte jeg tenke tilbake på HVOR mange av Oppussingsprosjekta her i heimen som er blitt SPRAYET på en eller annen måte.
Og jammen er det mange,faktisk så mange at jeg ikke ville tatt med alle i et innlegg,det ville nok blitt for kjedelig for enkelte.Har prøvd ut det meste av Merker innen SprayLakk og har vel etter hvert kommet til at det er den ifra Biltema som dekker mest og er den mest Holdbare , Derfor får den Toppkarakter hos meg !

  Fikk et Tips ifra en ny og kjempeflott Blogg   Maleriet Fargehandel  som anbefalte Nordsjø sin spraylakk.  Ta gjerne en titt inn til Malingsdamene  sin Blogg,der er det nemelig  masse ideer og inspirasjon å hente.

Så kjører en liten " Repeat " her , da med noe av det  som har fått gjennomgå med div. spraylakk.Og jeg aner nok at det er noen derute som humrer... etter dette innlegget og slettes ikke vil kalle dette  for en MAKEOVER ,men jeg gjør det med Glans.For er utrolig fornøyd med å bruke Spraylakk og fornye både Møbel og annet Interiør med.  Og resultatet ble sånn som dette... 


Her er det brukt SprayLakk som gjir en blank Finish..


SPEIL på veggen på Lilledoen ble matchende med Veggen..6 kommentarer:

rule sa...

Takk for anbefalingen av spray-maling! Har vært på utkikk etter en egnet spraymaling ei stund...og nå ble jeg inspirert til å ta fatt på et slikt prosjekt!!! Men må vel vente til over jul,tenker jeg:-) Ha en strålende dag!! Klem Ruth

Havfruen sa...

Det er jo så lekkert Sissel:) Jeg har en skjenk som skal bli sølvfarget. Men jeg tenkte å bruke bengalakk....mon tro hva du mener om det.
Ha en fin dag, her har det kommet litt snø...godt, det dempet stålisen litt.
Klem til deg:)

Maleriet fargehandel sa...

Så hyggelig at du har tatt ditt nickname i bruk ;)

Hilsen fra Dronninga of the malingsskvett.

Maleriet fargehandel sa...

...også ja. Det er spessielt felgsprayen som har en syk sølveffekt og ikke minst klarlakken med skimmer som er helt utrolig fine. Begge disse bruker vi mye bare som en lett effekt over malte flater.

Tovepia sa...

Takk for tips om spraylakk som du liker! Jeg har sprayet en del selv og prøvd både Biltema og Obs!bygg, men så har det vært forskjellige farger, så har ikke klart å sammenligne.
Utrolig fint det du viser, og så kjekt å kunne pusse opp en gjenstand på denne måten, det liker jeg;)
Klemmer fra meg;)

alexxis sa...

kjempe fint:))