torsdag 17. februar 2011

SÅ BLE DET " LIFT " PÅ STUA

Sånn ble det  med  LiftGardinene  på plass..


Hvite med pregede sømmer..
Dette bildet er tatt ifra nettsiden til leverandøren og viser måten liftene blir festet på opphengskassen ved bruk av  dobbelsidig Velcroband " borrelås " noe som er veldig praktisk.


LIFTGARDIN som Vindusdekorasjon blir mer og mer populært, og den har en soleklar plass i mange Hjem.


Endelig er de kommet på plass, Liftgardinene på STUA. Alle de Hvite trepersiener, "støvsamlerne" er byttet ut til fordel for hvite liftgardiner.Må innrømme at det ble en stor forskjell  åssen inntrykket ble på stua, etter  å ha fått montert opp  disse. Så med god hjelp av handyman så gikk dette på skinner...Disse er litt annerledes enn de vanlige Liftene.Men leveres fiks  ferdige til å  henges på  plass!
De består seg  av  et kassesystem hvor alle mekaniske deler er skjult, bare tekstilet vises.
Snorene er festet til snorspoler ved hjelp av snorklips. Velcroband er festet til kassen og gjør at Gardinen enkelt kan taes av. En genial løsning spør du meg ! Og  liftene er med  dekorative Kjedetrekk og  leveres som rimelige standarmodeller eller sydd etter mål, da med pristillegg.Sier seg vel selv at med såpass mange vinduer som her, så er det ikke så ofte det blir utskiftning...hi..hi..Selv om jeg fikk bruke Standard !


MED ØNSKE OM EN FORTSATT FIN KVELD Ifra meg .


9 kommentarer:

Tovepia sa...

De var virkelig flotte!! Liftgardiner gir et åpent uttrykk, og gjør det de skal, skjerme mot sol og event. innsyn. Nydelig var de!
ha en super kveld, klem fra meg;)

Eli's lille rede sa...

Så lekkert det ble! Lyst og deilig! Har sølvfargede persienner i stua, men etterhvert....;) Ha en fin kveld:)

Violetta sa...

Grattis med de fine gardinene, som passer veldig bra til stua di! :)

Hummerogkannarifugl sa...

Lyst og trivelig det ble! Er våren kommet hos dere?
Klem Anki

w sa...

Så fint det ble:)

W

alexxis sa...

ble kjempe fint..godt med forandring fra persienerne..for de begynner jeg å bli leeeeei av:)

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Så flotte liftgardiner, det ble veldig åpent og fint:) Må si jeg har en forkjærlighet for liftgardiner, sjeldent jeg bruker vanlige gardiner.

Ønsker deg alldeles flott helg:)
Klem Marianne

Hummerogkannarifugl sa...

Takk for hyggelig kommentar hos meg:) Så du syntes ikke jeg ødela lampen. Bra! Jeg har en lampe til , men har ikke turt å male den ennå. Må få møblert på kjøkkenet først, så ser jeg om jeg skal ha en el to. Er det virkelig 10 minus hos dere, og vind.. Da er det kaldt i ytternamdalen. Leddgikta mi har ikke trivdes særlig godt med denne kulda i vinter. Snakker stadig om å emmigrere til varmen vi. Det er bare det at vi begge har jobber vi trives så godt i, og da er valget litt vanskelig.. Vi får bare klamre oss til håpet om at det snart er vår...
Ha ei super helg i Trøndelagen.
Klem Anki

Bettum Villa sa...

Flotte liftgardiner! Det ble et veldig rent og pent inntrykk. Thumbs up.

Klem Madelén