tirsdag 15. februar 2011

VELKOMMEN INN I CAFFEBAREN VÅR...
Her er den plassert, den uunnværlige KaffeMaskinen...

Sånne Patroner settes inn i Maskinen og  lager den hærligste kaffen...

På denne er det Fem forskjellige Typer kaffe å velge mellom...Foruten den vanlige kaffen er det Latte Macchiato med Karamellsmak som er min Favoritt...

CafeBaren  eller rettere sagt Hjemmebaren  i sin helhet...

Har nylig fått satt opp disse Treskiltene...


Ikveld byr jeg dere inn  i Cafebaren, om dere har lyst da ?

Der denne KaffeMaskinen er den absolutte Favoritten, med flere typer kaffeValg.Vann er koblet direkte til maskinen og med et enkelt trykk på knappen så blandes Rykende fersk Kaffe... Enklere kan det neppe bli !
Denne med flere er å se inne hos  Bedrif-Service   Så der bestilles også  Patroner, esker med både Kaffe og MelkePulver etter behov, som etter kort tid blir levert på døren.

Har fått satt opp disse nye  Dekorative skiltene i Tre, og disse er skikkelig kraftige og flotte.Kan  bestilles  inne hos Nettbutikken    LandStil   Passet godt til Baren her da det var så og si samme farge. For en ting er sikkert Hjemmebaren den  er FREDET og forblir som den alltid har vært, BRUN. Den passer best sånn og ikke noe maling eller annet skal Gjørest her, BASTA !

Selvsagt sitter vi IKKE daglig i baren og  Drikker  Kaffen vår, neida den nytes helt andre steder enn nettopp her. Denne brukest  vel helst  til festlige lag...om dere skjønner!  Kjekt å ha en sånn plass tilgjengelig og til dere som trodde at den er å finne i Kjelleren så er den Ikke der, men  i et rom som  ligger i  forbindelse med Stuen vår.

Takk   til dere som ble med på mitt lille CaffeSlabberas her inne !

12 kommentarer:

alexxis sa...

koselig ja:) super fine skilt da:)

Havfruen sa...

Enda bra denne er fredet!!! For den er utrolig stilig og jeg kommer gjerne på en kopp kaffe eller 3!! Skal jeg på dine trakter, gir jeg beskjed:)
Jeg har min første GiveAway i kveld, rålænt:)
Ha en topp kveld...så håper jeg været blir litt mildere for oss..uten vind!!
Klemmer fra meg:)

Lykkeliten sa...

WOW, for en fin bar!! Elsker mørkt tre, så dette var nydelig å se;) De skiltene var superherlige! Hadde jeg bare hatt en kaffebar... hihi
Kanskje vi engang får oss den stilige som er på reklamen på tv (den runde) *håper*;) Ha en nydelig kveld, klem♥

JM sa...

Utrolig kul hjemmebar! Har alltid ønsket meg en slik. Likte veldig godt treskiltene, også er det kjekt med sånn kaffemaskin! Lager den mocca også?
:D

Eli's lille rede sa...

Ja takk, jeg tar gjerne en Macchiato! Det er min favoritt også:) Kjempelekker bar dere har! Og for en praktisk kaffe maskin, da. En sånn skulle vært obligatorisk i ethvert kaffedrikkende hjem:)) Supre skilt også....kanskje jeg burde ha et sånt...bare ett;) Helt enig, du må ikke finne på å male baren. Den er så sjarmerende brun. Må liksom være litt rustikt for å få frem "bar-følelsen". Ha en toppers kveld:) Klem!

Synnøve sa...

Så skikkelig proff kaffemaskin du har.
Har kaffemaskin vi også,og er veldig fornøyd med den.
Baren din er kjempe kul.

Klem

My home is my Castle - by Kari sa...

Det var en sånn maskin jeg skulle hatt.. Drømme drømme.. Har en nespresso, men er ikke helt fornøyd med den..
Så stilig i baren din atte :))

Klem,Kari

Villa von Krogh sa...

Kjempestilig!

Nyt kvelden. :) Klem Anine

karolinenatalia sa...

Det så jo helt fantatisk ut. Gleder meg så utrolig til jeg får min egen leilighet, slik at jeg faktisk kan ha mitt personlige preg. Er litt vanskelig hva man får til på en nybel, men litt hjemmekoselig har jeg det jo :)

Trollmora sa...

koselig bar og stili maskin! Takk for kaffe'n :)

w sa...

Så flott dere har det. Og fine skilt:)

W

Marianne Dragon Waagan sa...

Kjempestilig kaffebar:) Synes det er så flott at dere i det heletatt kom på å lage en slik en, veeeeldig kreativt:)

Klem Marianne:)