søndag 6. februar 2011

TIPS TIL OPPBEVARINGPå badet er det brukt kasser som er blitt malt hvite  og skruet fast  på veggen. Greie til oppbevaring av div. produkter som er et must på Badet  og som må være lett tilgjengelige ifra dusjen. Bath kassen som fungerer som oppbevaring av klosettruller.  og denne kommoden som ble pusset opp å satt på nye knotter, rommer masse plass til oppbevaring av div. som hører til på badet.

I denne rustic kassen  oppbevares de, InteriørMagasinene !


Denne bestikkskuffen holder orden på Bestikket.


Disse står på hyllen på Vaskerommet og er oppbevaring for Vaskepulver.

Måtte også ha med denne hærligheten som rommer massevis av teposer.

 Hyllen som blir brukt  til  oppbevaring av Jukeboksen. Den er selvlaget av gamle Dynamittkasser og satt på hjul for lettere og kunne flyttes på.Så kjekk til å ha stående på kjøkkenbenken   for  oppbevaring av  Oppvaskmaskintablettene.


Februar Måned og Utfordring på gang  inne hos   NIB   som denne gang oppfordrer oss til å vise frem Tips vi har til OPPBEVARING.

Som jeg har skrevet før så er det morro å få være med å bidra og jammen blir man inspirert av å se alle de flotte Tipsa som har kommet inn denne  gangen. Ta  en nærmere titt inn  HER

Ønsker dere alle en fortsatt fin Søndag !

14 kommentarer:

w sa...

Så smarte løsninger du hadde:)

Flotte bilder.

W

Kristoffa sa...

Her var det mange fine oppbevaringsløsninger. Kuult med de hvite trekassene på veggen :))

Eli's lille rede sa...

Mange smarte oppbevaringsløsninger! Jeg har også kasse til te og bøtte til vaskepuler og oppvasktabletter, men åååå, som jeg falt for den med bestikk i. Er så lei av å rote rundt i skuffen for å finne like par med bestikk hver gang! Nå må jeg på jakt igjen, sukk....;)

Havfruen sa...

Du viser så mye smart og stilig... De kassene som hyller var knall likedan bestikkskuffen:) Men hvor få tak i slike kasser....
Nyt kvelden, klem fra meg:)

Synnøve sa...

Dynamittkassen din er bare så herlig!
Masse smarte og fine løsninger du har.
Ha en fin kveld
Klem

Trollmora sa...

Love it! Nå vet jeg hva jeg skal bruke kassene fra Plantasjen som jeg kjøpte mose i!!!!! Jippi! De blir hyller på vaskerommet! Yeah!
Ps: Har sendt deg mail forresten ;)
Og lykke til i min Giveaway!!!

Asbjørg sa...

Heisann,her dumpa jeg innom en kjempefin blogg.Alltid koselig å finne nye,interessante blogger,håper det er greit at jeg legger meg som følger!
Ha en fin kveld!

Black Feathers sa...

Mange smarte oppbevarings løsninger hos deg. Lekker den "diskmedel bøtten". Flott teboks du hadde.
Takk for kjempekoselig kommentar på stue innlegget mitt ;)

Ha en flott kveld ;)

hviit sa...

Ja den Dynamittkassa var super kul!

alexxis sa...

smarte løsninger der ja:) ha en fin søndagskveld dere oxo:) klæm

Marianne Dragon Waagan sa...

Kjempeflotte oppbevaringstips og flotte bilder du har:)

Ønsker deg en fin kommende uke...

Klem:)

Anonym sa...

kjæmpe snedi me disse oppbevaringskassene,kunne tenkt mæ noen hyller/kasser på bade til oppbevaring til forsjellig selv,men me disse gips platene vi har på bade så går det ikke an å henhe opp noen ting nestn,alt bare detter ned(helt ubrukeli)men kjempe snedi til di som kan bruke slikt..ha en fin mandag:)ann lisbeth

mona.z sa...

Mange flotte oppbevaringstips her! Liker spes.godt bestikkskuffen og kassen til te:) Badet ditt er som en drøm for meg, vårt er lite og upraktisk, ett av mange planlagte prosjekter;) Ha en fin dag:)

Marianne Dragon Waagan sa...

Heia:)
Hyggelig at du følger min blogg også, vi namdalinger må jo holde sammen:)
Forstår at du bor landlig til, og det misunner jeg deg:) Jeg og min samboers drøm er en dag å finne oss et lite nedlagt (eller ikke) småbruk, et stykke bort fra byens kjas og mas.Helst et vi kan pusse opp, da vi begge liker dette.

Gleder meg til å følge deg videre.

Klem Marianne:)