torsdag 3. februar 2011

TIKK- TAKK.....


NOEN som vet hvor denne er å få kjøpt ?
Heisann ! Lovte jo at jeg skulle komme med bilde når Klokken var kommet på plass og det er den nå altså gjort.

Den kom den laange veien helt ifra Usa, så det tok sin tid. Skal si det var ei som var spent da hun åpnet den etterlengtede pakken... For så  å se at Fargene stemte så utrolig godt inn sammens med resten av interiøret her på stua. Så her får den STÅ, oppe på Hyllen ved tv-veggen, til så lenge.

Klokken er laget av en treplate og er nokså enkel og heller ikke så KJEMPESVÆR, 60 cm i diam.Derfor enkel å plassere hvor som helst.

Handyman hadde selvsagt sin egen mening om dette, og mente at NOK er nok hva klokker gjelder her i huset..hi..hi.. Skjønner den !

Kunne så gjerne tenkt meg denne Megasvære Hvite på bildet over, og spørsmålet er om det er noen av dere som vet HVOR denne er å få kjøpt?
Sukk...for dette ja  det må da  være den Flotteste veggklokken jeg har sett, Ever!


Helg igjen snart, må si at ukene går nokså fort. Ikke mye som blir gjort eller skjer her da formen er Helt på bånn. Veksler mellom Gostolen og sofaen for tiden og  Hadde trengt rikelig påfyll av Energi og kunne gitt mye for å fått være frisk og rask.
Men man lærer seg at å " sutre " hjelper ihvertfall ingen, så Håper og tror på en bedre dag i morgen.
Skal vistnok hjelpe på det meste det med å være POSITIV..
.
MED ØNSKE OM EN POSITIV FREDAG  TIL DERE ALLE !

10 kommentarer:

Jatte sa...

Så flott det ble med klokka♥
Gjordet seg virkelig der altså!!

Den hvite var også lekker ja!!
Håper noen kan hjelpe deg å finne ut hvor den selges..

Ønsker deg en fin og positiv helg,
Klem Jatte♥♥

Eli's lille rede sa...

God morgen:) Den var lekker den svarte klokka di, men jeg skjønner hva du mener når du har lyst på den hvite! Den var så fin, at jeg kunne tenkt meg den selv. Har på vegne av oss begge startet detektivarbeid på nettet. Jeg har foreløbig ikke funnet den(you'll be the first to know;), men kom over en annen side med maaaassse klokker. Ikke vis den til mannen....hihi. http://jelo.no/sqlbutikk/index.cgi?cart_id=4928357.24426
Ha en knallfin dag:)Klem fra Sherlock Holmes

alexxis sa...

den klokka var kjempe fiiin..og det var den store hvite oxo..nice..har du mange klokker nå da, 1255 klokker?? tehe;))) klokkoman kalles det..ja da er vi vel to:))

Havfruen sa...

Stilig klokke:) hehe, spørs om du skal høre på mannen:) Men den var fin den andre også men aner ikke hvor du kan få kjøpt den.
Ha ei riktig god helg,klem fra meg:)

w sa...

Det var flotte klokker:)

W

Black Feathers sa...

Nydelig klokke og det helt fra USA. Netthandel er utrolig kjekt. Flott den store hvite men jeg vet ikke hvor man kan få tak i noe sånt.

Ha en strålende helg ;)

Synnøve sa...

Så lekkre begge klokkene var.
Jeg kan ikke hjelpe deg,med hvor du kan kjøpe den første hen!
Det er du som er ekspert på og spore opp klokker:))

Håper formen din blir bedre snart!
Klem

Anonym sa...

Åååå så lekker klokke da,
kunne tenkt meg den ja. :))
Hilsen RomanTIKK-TAKK.
Klem.

mona.z sa...

Først må jeg si tusen takk for at du vil følge min blogg:) Blir veldig glad for følgere, og håper bloggen min blir finere etterhvert som jeg lærer mer(tar mye tid).....
Klokkene du har er virkelig flotte, og jeg har som sagt lest bloggen din med stor interesse. Veldig mye fint, og du er kreativ og flink til å forvandle enkle møbler til flotte blikkfang. Tusen takk for gode tips ang merker på spraybokser:) Vil tro min mann blir overasket når jeg blir med til Biltema;)
Jeg kjøper enormt mange interiørblader, og må virkelig si "Vi i Villa" er et supert blad. Får mye inspirasjon,tips og gode råd der,og blir glad hver gang det kommer i postkassen:)
Håper noen kan hjelpe deg med hvor du får kjøpt den hvite lekre klokka:) Ønsker deg en god søndag.

mona.z sa...

Utrolig at jeg i den forrige laaaange kommentaren glemte å si at jeg har kjøpt søvlpaljettputen på KID:)