torsdag 24. mars 2011

SHIT happens....
Sånn kan det også gå..

Slettes ikke noe hyggelig det å skulle handle  over nettet og når pakken endelig er kommet og åpnes så ser   inneholdet  sånn ut som dette ! Ingen utvendiger skader å se på pakken,men den har utvilsomt fått hard behandling,etter å ha reist den lange veien ifra Kina.

Uff,  kjenner  frustrasjonen og irritasjonen komme for det er slettes ikke bare å retunere når det bestilles så langveis ifra.Har mailet til avsenderen,men foreløbig ikke fått noe tilbake så spørs om ikke disse kronene må sees som tapt.

Og jeg som hadde gledet meg til å bli den lykkelige eier av plastutgaven   Bourgie Kartellampe :)
Som da også viser seg å slettes  ikke være Originalutgave, men en heller dårlig etterligning i Miniutgave...Etter prisen å dømme så hadde vel det vært for godt til å være sant , Så blåøyd er jeg da heldigvis ikke.
Men en erfaring rikere ble jeg nok  :)

Spørs om jeg må godsnakke med handyman om det er noen muligheter for å evnt. kunne lime den sammen. Selv om jo ikke det blir helt det samme. For som den  ser ut nå , så er det søppel i mine øyne..grrr.. sa  du irritert :)

FRA en nokså Frustrert Medblogger..

14 kommentarer:

w sa...

Så kjedelig når sånt skjer. Håper det ordner seg:)

W

Eli's lille rede sa...

Æsj, så ergelig! Hadde samme problem da jeg bestilte julekuler på nettet. Kanskje det går an å lime med glasslim? Den er helt gjennomsiktig og gulner ikke. Lykke til. Klem fra Eli:)

Anonym sa...

Uffda, det var dumt. Håper den kan fikses. Hvor har du bestilt den fra?

Cecilie sa...

lurer også på hvor du har kjøpt den?

Hummerogkannarifugl sa...

Uff da. Såå kjedelig.. Du må jo bare få nye lamper av levrandøren. Hvis ikke e de jo skikkelig useriøse. Tenker det ordner seg.
NB! Fikk ytringen i posten av mamma i dag. Sjekk sia mi;)

Janne sa...

Nei...sååååå kjedelig da! Håper handymannen ordner den til for deg:)
Ha en fin kveld! - tross alt..
Klem fra Janne

Precious Home sa...

Ånei, så kjedelig! Trist når sånt skjer...
Håper det ordner seg!

Ha en fin kveld!

alexxis sa...

kjipe greier :(

Maleriet fargehandel sa...

Sånt skjer meg hele tiden ;) "God" å se at det ikke bare er meg! (Fydda, mente ikke at jeg gleder meg over ditt skrap) Er såååå xxxx når slikr skjer.

Velkommen til klubben uansett ;)

Mvh heidi

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Uff, så kjempe kjedelig! :( Håper det ordner seg! Lykke til vertfall!

Håper du har det bra sissel :)

Godklem

Hummerogkannarifugl sa...

Men kjære deg. Er du ikke frisk ennå. Så kjedelig! Va stor stas å lese den ytringen der ja. Syns egentlig du hadde fortjent 1 plassen jeg da. Ja Sissel, jeg trives veldig godt her sør, men vi har hatt en veldig lang og hard vinter i år. Så nå håper jeg virkelig våren er kommet for å bli.Mye som har vært tungt i vinter, men nå er det opptur, og det er deilig. Håper den kommer til deg fortar einn svint. God bedring. Stor klæm
Anki

Anonym sa...

inspo blogg <3 love

Eli's lille rede sa...

Så kjedelig med både influensa og møkkavær, da:( Her er det vår om dagen men kkkkkaldt om natta;)Lysere og lysere om kvelden, så det går rette veien! Blir spennende å se om det går an å lime lampa, da. Håper det. Jeg har limt glass, og det gikk fint. Bare pass så det ikke kommer noe på utsiden, for det er umulig å tørke vekk etterpå. Du får pleie basillene og ha en så fin helg som mulig. Klem fra Eli:)

Synnøve sa...

Så kjedelig at den var ødelagt.
Håper du får ei ny lampe. ER den mindre en de orginale kartell lampene? Jeg har så lyst på ei kartell lampe, men jeg har ikke plass;)

Håper formen er bedre.
Her har vi hatt flom, og nå snør vi ned;( Ser ut til at vi slapp lett unna ang skader etter flommen. Garasjene det gikk utover. Er ikke sikker på om gulvet under huset er skadet,for det er vann der ennå.
Klem Synnøve