mandag 9. mai 2011

EUROPALLER OG KASSER = UTEMØBLERHei og hå for et strålende flott  sommervær vi har i Namdalen for tiden :)
All mulig tid går med til å oppholde seg utendørs å virkelig NYTE  Godværet. Matlagingen består seg for tiden av Grillings og nå er julegaven vi fikk fått kjørt seg, og fy søren Gassgrill er jo bare  Toppers :)
Loungen er blitt favoritten vår, der er det bare hærlig å få slenge seg nedpå..

Etter å ha fått  mailer og spørsmål om Hva som er brukt til UNDERSTELL på sittebenkene, så har jeg foreviget noen av de som for tiden fungerer som oppbevaring for masse av loppisklærne våre.
Der sees tydeligere hvordan disse egentlig ser ut, før de er beiset og tatt ibruk som del av hagemøbel.
Det er firkantete kasser uten bunn, som ganske enkelt klikkes sammen og her er blitt til en STOR..

 Så på sittebenkene er det lagt   Europalle over som er klikket fast i kassen..Utrolig snodig system..og som alle sikkert  vet så blir jo disse brukt til frakt av varer til butikker osv..

Derfor ble  da denne  litt annerledes enn de som bruker kun EUROPALLER :)
Håper at jeg nå  med dette fikk forklart alt litt bedre  ?

MED ØNSKE om en fortsatt fin kveld:)

6 kommentarer:

Titti sa...

WoW for en blogg;) Utrolig lekkert & stilig hjem du har! Har du tips/råd til å male en brun kommode i stilen chabby chic? Jeg er litt rådvill og trenger hjelp fra folk som er litt mer i game enn meg;) legger meg til som følger jeg.
Haa en fin kveld. Klem T <3

RosMari sa...

Din hjemmelagete "Lounge" på terrassen er bare så stilig. Jeg tipset nettopp en annen blogger om bloggen din, for du er så inspirerende. Blir glad av å følge deg og dine spennende innlegg... Ha en fortsatt fin kveld!

Janne sa...

Hei Sissel!
Den uteplassen din misunner jeg deg veldig:)) Sitter å tenker om jeg må bygge ut terrassen for å få en pallesofa hi hi:)
Virkelig et kosehjørne du har her!
Ha en fin kveld!
Klem fra Janne

Fru.Underberget sa...

Dette liker jeg! Bra gjenbruk samtidig som det ser skikkelig tøft ut! Kan jo variere i det uendelige med puter og pynt her. Stilig grønn stol også! Kos deg i vårsola:-)

Maris gyngestol sa...

Kjempe stilige hagemøbler! Der så det deilig ut å slenge seg nedpå!! :)

Ha en fin dag!
-Mari

Fossestua sa...

Så helt herlig å slenge seg nedpå der med alle putene :) Takk for at du deler tipsene :)Ikke umulig at vi prøver å lage noe lignende selv :) Huset MÅ males, og masse annet vedlikehold trenges på Fossestua vår-og da blir det 0 kroner å kjøpe utemøbler for.
Ønsker deg en fin dag Sissel :)
Klem fra Lise