torsdag 5. mai 2011

SUKKERSØTT CAFE - SETT ...GOD aften i stua folkens :)

Mitt andre innlegg i dag, slå den ! Har nemelig IKKE for vane å skrive FLERE innlegg pr.dag men dette får være et unntak. Dere  har vel fått med den storslåtte Give awayen som er på gang  inne hos  Maleriet Fargehandel  Sjekk den ut !

Se på dette skjønneste Cafe settet bestående av stoler og et lite rundt bord med " blondekant "  i aldringsmalet metall. Sukkersøt den fargen og ja,  skal innrømme at  jeg ble  betatt ved første øyekast :)
Nydelig form på stolene også, og de er behagelige å slenge seg nedpå  for å nyte en kopp kaffe.

Skal sjanse på å få kjøpt noen sommerblomster i morgen, så  etter hvert skal jeg love at det blir  bedre  bilder her, ifra vår lille  CAFEKROK.

 Stemningsbilde med rosa stearinlys, blafrende i VINDEN...Lysestake er forøvrig SPRAYLAKKERT med Chrome sølvspray..da denne var i messing FØR.

 Ønskes   en   TRIVELIG  torsdagskveld til  DERE  mine kjære  lesere...

11 kommentarer:

Tovepia sa...

Skikkelig sommer og sol og hav, stemning for alle penga!! Nydelig sommerfarge dette, og sammen med rosa lys, sååå herlig!

Anonym sa...

Megalekkert!!! Eg blir skikkelig misunnelig og inspirert og vrir hjernen min i alle retninger for å klare å lage min lille plastmøbelveranda like lekker og innbydande.. Kanskje en tur på plantasjen i morra kan hjelpe litt på :):)

Mvh
Ellen K Kjos

RosMari sa...

Du er ivrig idag... Nydelig cafebord og stol ute i din nye "Lounge". Nyt resten av kvelden!

Trollmora sa...

du sissel? At her snakker vi en forelskelse ved første blikk, så du blir nødt til å fortelle hvor du har kjøpt det sjø. . . Sukk. . .

Jatte sa...

Hei på deg sissel,

SÅ skjønt cafè-Sett♥ elsker fargen!!

Ha en fin Fredag,
Nattaklem Jatte♥

Hummerogkannarifugl sa...

Fy flate . Det va lækkert. Du har så my fint. Enda artigere er det å høre at dere har finvær i Trøndelagen. Ja sykehuset gikk bra. Bare kontroll for leddgikt og cellegiftbehandling og den skiten der. Hadde tenkt å male gulvet på terassen(kjøpt gråmåling og alt, men nå har jammen gubben bestemt seg for å legge helt nytt dekke. Ikke vers det da. Du som er så god på maling. Hvor lenge må man vente før man maler ett imregnert tregulv?
Og tror du det er lurt å male det. (synes det er så mye finere å ha heldekkende farve enn beis på gulvet) Nattaklem

MissMette sa...

Hei Sissel :)
Elsker denne fargen!!! - syns den er bare rå-fin ღ nydelige sommerfarger! Gleder meg til jeg får pakken fra deg :) men ville bare at du skal vite at det tar veldig lang tid før den kommer. Det er norge på sitt beste eller var det værste??? - pakken sendes fra deg og nesten opp til Bodø før den sendes ned igjen til Brønnøysund - forstå det dem som kan :) Har fått pakker fra utlandet som har brukt mindre tid :) ja, ja den kommer vel snart :) Ønsker deg en strålende fredag og snart helg, stor klem fra Mette

Eli's lille rede sa...

Helt nydelig cafè-sett, Sissel! Knallfine farver i loungen din! Mens noen liker gult og grønt, er nok vi mer på nett, for de fineste sommerfarvene er turkis, rosa og lyseblått synes jeg:) Søren at jeg gikk glipp av giwe awayen i malerbutikken, da. Ligger jo her i min by, men neste gang jeg skal ha noe, drar jeg dit. Jeg er såååå lei av Jotun-maling. Synes ikke farvene lover det de holder, og hvitmalinga gulner noe innmari på kort tid! Nå for tiden går jeg med oppussings-planer av gjestetoalettet.....har fått tak i tapetprøver, må bare bearbeide mannen litt, hihi. Koselig at du likte vinduet mitt:) Ha en toppers fredag! Klem fra Eli:)

Trollmora sa...

Ja? Ai em veiting!!!! ;)

alexxis sa...

kjempe fine farger..kjempe søt-sommer:)

Synnøve sa...

For et nydelig caffesett. Hvor har du kjøpt det? Jeg og vil ha sånne stoler og bord:))))
Kjempefine bilder. Var kjempefint med lystestaken med lysene som blaffrer i vinden.

Er fremdeles i tenkeboksen ang farge på gulvet på vaskerommet.
Ønsker deg ei fin helg
Klem Synnøve