torsdag 23. juni 2011

DEKORER MED SKILT og litt frustrasjon..

Disse skiltene er jo bare superflotte å dekorere med...
Kunne ikke dy meg da jeg fikk øye på dette kule skiltet,  bare MÅ ha...
Nå har den blitt flyttet inn i kroken ved vedovnen hesjestaur stigen min, og hva passet bedre enn å plassere mitt siste tilskudd hva skilt gjelder, på denne.

Ble superfornøyd også med dette skiltet, det er rustick og tøft på samme tid.
Legg merke til hvor godt synlig den ble, Marcopolo effektmalingen  som jeg malte  på  brannmuren  imot dette rusticke,den formelig "glitrer "
Effektfulle kontraster dette...
Idag har det vært en både trist og samtidig frustrerende dag for min del, men håper det blir bedre etter hvert. Ikke alltid at ting blir som man håper og tror, og da er det vel det beste for alle parter at ting ble  ble som de ble.Så nå er vi uten hund igjen,men denne gangen etter kun noen uker.Og det er vel netopp derfor at ikke ting ble som vi håpet at jeg ikke har kommet nærmere inn på anskaffelsen av omplasseringshunden. Men har iallefall god samvittighet og vi prøvde virkelig å få det til å funke og den hadde det utrolig fint den korte stunden den var her hos oss,desverre ikke en hund som egnet seg sammen med barn og da var ikke avgjørelsen noe vanskelig å ta. Så heldigvis må jeg si så er den nå hjemme igjen hos sin rettmessige eier, og jeg puster lettet ut !
Konklusjonen er ALDRI mere Omplasseringshund for vår del, der sitter vi igjen med en erfaring rikere :)

Men heldigvis så ble dagen med ett så mye bedre da jeg fikk en nokså overraskende og hyggelig forespørsel idag :))  Kan bare fortelle så mye at for min del så er det en DRØM som  da  går i oppfyllelse....en interiørbloggers sådan....
Men mere kan jeg nok ikke fortelle om den saken foreløbig,men spennende blir det.

Morro når det er noe positivt som skjer og da hjelper det også på bloggelysten,for den har neimen ikke vært stor i den siste tiden for min del..Tanken om pause har vært i hodet en stund..men etter idag så fikk jeg ny driv for å fortsette...

Så vi BLOGGES...

15 kommentarer:

Trollmora sa...

det er rart for oss lesere å tenke at du vil ha pause for vi sitter jo bare her å venter på neste 'sprell' fra sisselfronten :) gå inn til meg å se så får du deg nok en god latter :)

Janne sa...

Heisann:)
Sååå kult med det skiltet på den røffe hesjestaurstigen!! Helt toppers ble det.
Ja, huff det er trist når ting ikke blir som en tenker og tror, men av og til er det bare sånn...
Så spennende med en forspørsel da...nå venter vi spent her:)
Godt med noen skikkelig oppturer også:))
Ønsker deg en fin kveld!
Klemmer fra Janne

Anonym sa...

Har også desverre hatt dårlig erfaring med omplasseringshund.. veldig trist det der! Men går det ikke så går det ikke..
Lurer på hva for noe spennende som skal skje nå jeg da ;)
Uansett veldig bra at det fikk deg fra å ta en pause! Flott skilt!!
Ha en fin helg da!
klem Laila

Theamor sa...

Sukk, angrer på at jeg ikke kjøpte det bildet faktisk..
Så kjekt at dere tok intiativ til å ha en omplasseringshund, selv om det ikke funket. Jeg kan tenke meg at den hadde det kjempefint tross den korte tiden ;-) Ønsker deg en fin dag!

Linda sa...

Da er jeg spent på hvilken overraskelse du fikk i dag :)
Skiltet var kjempekult!
God helg, klem ;)

Eli's lille rede sa...

Det skiltet så ut som om det var laget med tanke på stigen din;) Knallekkert! Jeg har merket at det så smått har sneket seg inn litt rustikt i form av tre og kurv hos meg også. Har lyst til å ha litt mer røffe og mørkere ting rundt meg utover høst og vinteren. Hvitt er fint, men når snøen kommer blir det fort for mye, synes jeg. Du har nå fått rustikk-glam-chic-stil:) Synd å høre om hunden, men har opplevd det samme. Har måttet levere fra meg en hund en gang jeg også, men har også tatt over to hunder av venner av meg og det gikk fint. Nå har jeg bare to innekatter. Lettere med katt, også slipper den giktbrudne skrottet min å gå tur i all slags vær.....I dag bøtter det ned igjen, så det blir kos inne med film, god mat, strikking og litt pc. Ha en toppers dag, Sissel! Klem fra Eli;)

mona.z sa...

Herlig kontrast med glittervegg, rustikk stige og meget talende skilt. Venter spent på fortsettelsen, klem:)

Jeanette sa...

Så trist at det ikke ordnet seg med hunden..Så bra at du fikk noen gode nyheter som letter på humøret, og lysten til å blogge:) Venter i spenning til du avslører hemligheten:)

Klem Jeanette

Anonym sa...

"Griselekkert" (as usual) :)

Klem Ellen Kristin

Hummerogkannarifugl sa...

Vet du hva Sissel, dette skiltet har jeg selv vært på nippet til å kjøpe, syns liksom teksten passa så godt på meg, men tror ikke den er dum for deg heller gitt. Nå er jeg spent på neste innlegg fra deg igjen. Stor klem

Fruen på Skogmo sa...

Ja, jammen kan følelsene våre ta mange retninger i løpet av en dag. Kjenner absolutt til det! Kunsten er da å ta med seg de erfaringene man gjør, og samtidig samle på alle de gode stundene, så blir da ting ikke så aller verst like vel ;o)

Ønsker deg en finfin sommer, Sissel. Carpe diem!

Klem

Tovepia sa...

Å, så spennende dette høres ut! Gleder meg til å høre mer;)
Synd med hunden, har hatt hund og savner det innimellom, men har bestemt meg for å være uten..
Herlig skilt på stigen din..mine hesjstaur står ute, har hatt mott, så da får jeg ikke lyst til å ha dem inne..er i tenkeboksen om hva jeg skal gjøre med em..
Kos deg, kanskje blir det sol imorgen; klem fra meg;)

Synnøve sa...

Så tøft det skilte var. Fint med det røffe mot glam:)

Synd det ikke gikk så bra med hunden. Skal dere få i valp?
Vi hadde omplasseringshund( den forrige hunden våres) Han var nesten 3år når han kom til oss. Hadde ikke noe problem med han.

Ønsker deg ei fin helg. Å nå må sommeren komme til trøndelag!!

Klem Synnøve

Irja sa...

sant skilt!! gratulere med det som har skjedd og gleder meg til å høre hva som faktisk har skjedd :)
tusen takk for kommentar søte du!! jeg ser ting faller på plass ute og jeg tror det skal bli veldig bra!! jeg har en strålende helg, male dag :)ha en fin helg du og!! irja.

Havfruen sa...

Knalle tøft skilt:))
Synd med hunden men det var godt dere fikk levert han tilbake. Å ha hund skal være en glede. Alt annet blir feil. Har selv måttet levere tilbake omplasseringhunder og det er ikke gøy. Major er jo også på en måte omplasseringshund men han kommer direkte fra et oppdrett som egentlig skulle bruke han som avlshund. Men uten steiner funker det dårlig så derfor kom han til meg.
Nyt helga Sissel, jaggu kom sola.....helt utrolig:)
Klemmer fra meg:)