onsdag 22. juni 2011

DENNE ER VERDT Å TA EN TITT I

Heisann og takk for alle koselige kommentarer :)
En superinspirerende sommerlektyre...

Har vært uten nett, atter en gang...så skjerpings Telenor..!! Derfor har det blitt dårlig med både innlegg og kommentarer. Det er da man ser HVOR avhengig man virkelig er blitt  av denne dataverden :)
 Og med det regnværet vi har hatt her både i går og idag, "tok igjen for de fine dagene vi fikk noen få av" så ble det omsider klart for et skippertak inne i huset.
Så med god hjelp så er  stort sett hele kåken skinnende ren. Når en har vasket og ryddet i huset er det alltid koselig å kunne gjøre div. fornyelser,som absolutt ikke trenger å være av det helt store..Men en touch av RÅSA har det blitt, som for meg definitivt  er SOMMERENS interiørfarge.

Masse kule tips å finne her inne..

Til dere som enda ikke har fått skaffet  SOMMERTID, som er en  fullspekket bok med  180 sider ren Inspirasjon ifra KID INTERIØR så er det nok enda muligheter for å  gjøre det  :)
Den inneholder flotte interiørtips til både hus og hage,oppskrifter på sommermat, pynt og mye mere..
Iallefall en interiørbloggers must :)
Og så til den nette pris av kun 99,-
Så løp og KJØP :)

Siden sist så har jeg vært så heldig å VINNE give awayen inne  hos Charlotte med denne flotte og inspirerende BLOGGEN .  Om dere ikke allerede har vært der,så anbefales det å ta turen innom. Premien var  En kjempestor wallstickers,veggord med teksten Carpe Diem. Heldige meg da, som aldri bruker å ha vinnerlykke men denne gangen slo den altså  til :)
Gleder meg til den kommer og plassen for den er allerede klar:)

Bilde tatt ut av Sommertid boken, som  inneholder masseVis  flotte inspirerende bilder.
Og med det samme så er det jo bare å minne dere på  at det i disse dager er sommersalg  hos KID INTERIØR Der er det alltid noe Fint  og  rimelig å ta med hjem i shoppingposen..

Med ønske om en fortsatt fin Onsdagskveld :)

9 kommentarer:

Hummerogkannarifugl sa...

Hei hei og takk foralltid koselig kommentar. Apropo blogging så kjenner jeg at det gir motivasjon med hyggelige kommentarer fra dere få som er innom. Denne boken har jeg tyvtittet i når jeg har vært på kid, men ikke kjøpt den. Masse inspirasjon. Her er helle ikke den store sommeren akkurat. Vi er jo egentlig borskjemt med mye utetid og sene sommerkvelder her sør, men i år vil liksom kke sommeren kommme sånn helt på ordentlig. Dessuten er været blitt mer ustabilt i år enn tidligere. Krysser fingrene for i morgen for da skal vi ha sankthansfeiring på hytta. Ha en fin sankthans i trøndelagen. Klem

Tovepia sa...

Kid har mye fint, og reklamene er rene inspirasjonen.
Måtte vi få litt sommer!!!..jeg er redd for soppangrep:O)

Eli's lille rede sa...

Så godt at du er tilbake, for jeg har savnet deg! Det å være uten nett er noe hærk! Tror jeg satt i telefonkø hos Telenor 7 ganger på en uke....mannen i andre enden fikk beskjed om at jeg når som helst kunne komme å ta over jobben hans, så udugelig de var der. Hehe;) Jeg har hatt venninnebesøk i dag, og fått venninnegaver. Bilder i morgen... Tror jeg må ta kvelden snart. Har jo styret, laget mat og bakt fra tidlig morgen. Nå har skolene sommerferie, så i morgen skal jeg ligge å dra meg til jeg gidder å stå opp! Yeah;) Ha en toppers kveld. Klem fra Eli.

Synnøve sa...

Har sett boka, men ikke kjøpt den. Kanskje jeg må kjøpe den til ferien:)

Kjedelig og være uten nett, for en blir litt avhengig!

Godt med rent hus.
Her har jeg flyttet skjenk og vitrineskap fra stua og innpå kjøkkenet. Kastet ut to skap fra kjøkkenet i dag. Utrolig hva en har i skapene. Ser det når de må tømmes:) Venter på nye skap fra bohus, de kommer i morra.
Hvordan går det med hunden?
Klem Synnøve

Synnøve sa...

Har sett boka, men ikke kjøpt den. Kanskje jeg må kjøpe den til ferien:)

Kjedelig og være uten nett, for en blir litt avhengig!

Godt med rent hus.
Her har jeg flyttet skjenk og vitrineskap fra stua og innpå kjøkkenet. Kastet ut to skap fra kjøkkenet i dag. Utrolig hva en har i skapene. Ser det når de må tømmes:) Venter på nye skap fra bohus, de kommer i morra.
Hvordan går det med hunden?
Klem Synnøve

Charlottes Små Gleder sa...

Oj tusen takk for tips..Den boken må kjøpes i morgen :) Krysser fingrene for at de har flere igjen her..
Tusen takk for link til meg :) Kjempekoselig..Gi en lyd når veggordet kommer så jeg vet alt er på stell :)

Ha en fin kveld..
Klem charlotte

Charlottes Små Gleder sa...

Oj.Tusen takk for tips..Den boken skal definitivt kjøpes i morgen!
Bare håper de har flere igjen her da :)

Tusen takk for link og snille ord også.Gi meg gjerne et lite pip når veggordet kommer slik at jeg vet at alt er på stell..
Ha en fin kveld..
Klem charlotte

Janne sa...

Hei Sissel og tusen takk for kommentaren!!
Var på Kid i går og glemte å kjøpe den nydelige boka.. gikk litt i full fart:))
Må ned i morgen..Takk for at du minnet om den:)
Ønsker deg en fin St.Hans og håper været blir bra!
Stor klem fra Janne

Linda sa...

Tusen takk for tipset med boken!
Finner alltid noe fint hos Kid. :)
Ha en flott dag, klem fra Linda