mandag 13. juni 2011

HVA I ALLE DAGER ER DETTE ?

Denne fant jeg på stabburet og den har nå fått en real omgang med vaskeskrubben..
Har allerede planer om HVA den skal brukes til. I alle fall ikke det som den opprinnelig ble brukt til her på gården for mange, mange år siden:))
For dette er en sånn som ble brukt til  å lage smør i , tror jeg da...
Men den mangler tydeligvis noen deler,er slitt og fin. Så gled dere til å se hva jeg har funnet på denne gangen....
Bunnen er buet og helt toppers til det formålet som jeg har i tenkt den til.
 Spørsmålet er om jeg skal la den være som den er eller bruke samme malemetoden som jeg brukte på denne GAMLE kisten ? Tror nok det vil passe bedre inn sammens med resterende interiør, så får se :)
Alltid spennende å skulle vise frem nye prosjekter , gleder meg like mye hver gang..

Kjedelig hadde det nok vært om man ikke hadde hatt noen der ute  som tittet inn  og la igjen kommentarer.. DET må jeg ærlig talt innrømme.Noe som da igjen fører meg til mitt forrige innlegg !
Takker for alle de tilbakemeldingene som jeg fikk på dette temaet og virker som det var på tide at noen her inne tok tak i det.
For selvsagt blogger jeg for at jeg har noe som jeg ønsker å kunne få lov å DELE med andre, i tillegg til at jeg blogger for at jeg SELV synest dette er morro.For min del har det blitt til en kjær hobby og ikke minst terapi  til det å skulle takle hverdagens smerter og sykdom.

Tror at noen muligens har misforstått innlegget mitt. Da jeg nok  aldri har  hatt den minste tro på  at noen av MINE Utfordringer skulle bli  nominert og skuffet over at de IKKE ble det..tullprat !
Har slengt inn mine bidrag uten å tenke DEN tanken.
Må vel være lov å stille dette spørsmålet og undre seg litt når man ser at det alltid er de samme som gjentatte ganger får bidra.
 Er det   " OVER eksponerte bilder" som betegnes som  FLOTTE bilder med GOD bildekvalitet ...ja, da har nok jeg misforstått det hele.
 Eller når det MESTE av bildene som legges ut på bloggene er hentet ut ifra en eller annen INTERNETT side, eller magasin. Noe HVEM som helst kan gjøre. Da ligger det jammen ikke mye kreativitet bak og heller ingen JOBBING med egne prosjekter å vise til.
  ER  det alltid kvalitet på blogger hvor det blogges en til to innlegg pr. dag?  Ser ut til at  De har  NOK med å skrive sine innlegg..for kommentarer bryr de seg iallefall  IKKE om.

HVOR er det da blitt av det bloggefellesskapet som det så fint kalles her inne ?

Velger med dette å avslutte temaet, og for min egen del så har jeg funnet mine skjønne hærlige blogger her inne som jeg besøker med jevne mellomrom og legger igjen kommentarer hos.
Og føler meg heldig og beæret over de som  er innom bloggen min og faktisk også legger igjen hyggelige kommentarer, tusen takk :) uten dere hadde ikke dette vært det samme !
Og helt ærlig..så klarer jeg meg fint i det" RAMPELYSET" som jeg allerede har, til de av dere som lurte på det :)

MED ØNSKE om en fortsatt fin Pinse til dere alle.

20 kommentarer:

ide-puffen sa...

Heia på deg.
Bestemte meg for en stund siden å ikke bli med mer i Nib konkurranser. Ikke fordi jeg føler jeg er så flink at jeg burde bli plukket ut, noe jeg selvfølgelig aldri blir, men fordi det er som du sier de SAMME bloggene som alltid blir trukket ut. Altså ikke innhold, men fotokvaliteten alltid. Når en liten rund heklet matte gikk foran store flotte prosjekter fra mengder av små deltakere i handykonkurransen....ja ja.(fint lys i bildet ha ha ha) Jeg blogger for glede og ikke irritasjon så da så.....
Vet ikke hva den gamle esken/kisten er brukt til, men fin er den. Jeg ville holdt den med den originale patina.
Kos kveld....natt videre.
Neste gang du "ser" meg rop opp :))
Klem

Charlottes Små Gleder sa...

Ville ha malt den slik som kisten jeg..For den ble jo nydelig...
gleder meg til å se;)
Klem charlotte

Eli's lille rede sa...

Så moro å finne gamle skatter! Ja, nå er jeg spent;) Jeg må ærlig innrømme at jeg er en skikkelig data-nerd. Blir vel sånn med lange dager, kronisk sykdom og smerter. Må liksom flykte litt innimellom. Jeg er innom mange ganger om dagen for å se om det er noe nytt, og du står øverst på blogglista mi. Innleggene dine er ikke så forutsigbare som hos mange andre, så det er reine julaften når du har gjort noe nytt. Da tenker jeg ofte: Hvorfor i all verden tenkte ikke jeg på det, hehe. Angående "saken" ble min svar hos deg tydeligvis lest av andre, for jeg fikk kommentar av ei som har over 2000 følgere!!! Det morsomme er at jeg ikke er følger av henne og ei heller lagt igjen noen spor, men det viser i hvertfall at noen av dem leser litt og følger med, og det er bra. Jeg er ikke medlem av NIB, og ikke tror jeg at jeg gidder heller. Har fått nok av rampelyset....vært politiker i mange år;) Nå er det på tide å kose seg, sette pris på de små tingene i livet, pynte rundt seg, og ikke minst stæsje seg selv. Klem fra Eli:)

Precious Home sa...

Blir spennende å se hva du har i gjæret denne gangen:)

Ha en fin søndag!

alexxis sa...

tror jeg vet hva det blir:)

dere er vel så mange i denne ineriørblogginga så de har jo mange medelmer og velge i da skal man tro eller?

Trollmora sa...

den gården din er jo et skattekammer! :) angående nib så syns jeg at disse utfordringene blir litt sånn. . .ja. . . Lite interessant etterhvert. I det minste burde det vært inndelt i kategorier på brukere. Her 'konkurrerer' jørgen hattemaker med kong salomo vel vitende om at medaljer kun utdeles til konger. Ja ja. . . Vi får starte vår egen nib :)

Havfruen sa...

Nå er jeg spent på hva din kreative side skal gjøre:))
Ser spennende ut.

Klart det er gøy å få kommentarer, hvem synes ikke det.
Ha en fin mandag Sissel, klem fra meg:)

Anette Willemine sa...

Hei! Så fin skatt du har funnet, ja den ser ut som en liten skattekiste. Med den flotte patinaen ville jeg beholdt den slik den er. :)
Via Mette kom jeg inn på bloggen din i går. Her var det så mye inspirerende lesing at jeg måtte strakt legge meg til som følger!

Ønsker deg en glad mandag!

Klem,
AW

alottes verden sa...

Alltid artig når man finner slike gamle skatter...spennende å se hva du skal bruke den til:)
Veldig enig i ditt forrige innlegg..jeg er ingen interiørblogger, men liker å følge med på slike. Synes det er synd at det ofte er de samme bloggene som går igjen hele tiden inne på Nib(når det gjelder konkurranser og omtaler)...Har sett på mange bloggere som aldrig kommer videre, som jeg synes har myyyye mer å by på med innehold enn de som hele tiden ligger på topp, men klart der er jo smaken som baken:)
Må til sist si at jeg liker bloggen din godt:)

Ønsker deg og dine en fin uke
Ann-Charlotte

Bettum Villa sa...

For en nydelig sak! Om du skal beholde den slik eller male vet jeg ikke, vanskelig å si om den passer inn sånn som den er. Men den kisten du fikset på ble jo nydelig så da kan det jo bare bli bra!
Håper du ikke ble alt for skuffet over at jeg ikke var enig med deg i forrige innlegg. Det er jo alltid noen som har andre meninger her inne.... denne gangen meg. Jeg digger jo deg og bloggen din, det vet du jo (håper jeg) og følger hvert og ett inlegg du legger ut.
Så jeg sier bare stå på!

Klem Madelén

Synnøve sa...

Helt enig med deg i forrige innlegget ditt!!
Ta en blogg som bare viser bilder av gg kopper, hun er nominert hver gang.. Jeg skjønner det ikke!!
Du og mange flere som pusser opp og gjør masse ting selv, blir aldri nominert, det blir feil i mine øyner.
Å ang kommenteringen,så gidder jeg ikke og legge igjen kommentarer hos de. Har lagt igjen spørsmål om konkrete ting på noen av disse bloggene, uten og få svar.

Vet ikke noe om det du har funnet, men at den blir fin når du har tatt make over på den, er jeg ikke i tvil om!
Klem Synnøve

Prinsesse Elin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Cecilie sa...

Jeg syns du skal male den med den teknikken jeg. Ikke for at den ikke var fin noe, for det var den altså, men den passer bedre inn hos deg dersom du maler den. Helt klart.

Gleder meg til ferdig resultat

Janne sa...

Oi, dette blir spent! Du er så kreativ og "bare" finner noe som du tryller til de lekreste ting Sissel!
Gleder meg til å se!
Ha en fin mandag!
Klemmer fra Janne

GroLinda sa...

Det var en flott kasse du har funnet ;o) Moro med gamle ting, som en kan bruke til noe. Ang. konkurranser, er det vel bare å legge inn et innlegg å håpe at det blir valgt ;o) Det er vel gleden og kreativiteten som burde vært fremragende når det gjelder å blogge, samt at man kan dele litt av seg selv, med andre. Det finnes altfor mye misunnelse blandt folk idag. Bruk bloggen din som du har gjort hittil du, for den er bare flott!!! Vær stolt av hvem du er og hva du får til ;o)Synes du har en flott og fin blogg som det er moro å komme innom av og til ;o) Stå på du jente ;o)
Ønsker deg en flott uke min venn.
Klem fra Gro :o)

mona.z sa...

Flott kiste du har funnet, ser ut til at du har et utømmelig lager av gamle skatter som du tryller om til stilige saker:) Håper du maler den, du er så flink til å velge herlige farger, virkelige blikkfang:) Ang. forrige innlegg er jeg veldig forundret over de bloggerne som får enorme mengder med kommentarer, ikke gidder å gi et PIP tilbake;) Stor klem fra meg:)

Fru R. sa...

Hei
Trodde jeg var følger hos deg....men nå er jeg ihvertfall blitt det:-)
Har nemlig fulgt deg en stund !!
Klem

Jeanette sa...

Så fin gammel skatt,blir spennende å se hva du bestemmer deg for:) Synes det er utrolig tøft gjort av deg å si hva du mener her på bloggen din.Jeg er litt ny i bloggverden, og føler ikke jeg kan gjør opp en mening enda. Slik som dere som har vært med lenge.MEN har nok lagt merke til at de samme nominasjonene går igjen ja...Kan ikke hjelpe for å tenke at det er smaken til de som nominerer, og den forandrer seg ikke..

Klem Jeanette

Irja sa...

ja, den solo kassa er kjempe fin..jeg valgte å beholde den som den var pga skrifta..det kom akkurat ut en kasse til på bloggen min, og den skal beises når det kommer mer stabilt vær..jeg er fan av å lage sin egen stil på ting og stor fan av maling :D så jeg sier kjør i vei på kassa di..hvis det ikke er noe skrift du vil bevare på den... :)

Grønsdal Gård sa...

Hei! Jeg oppdaget en lignende sak i kjelleren min, og konkluderte med at det måtte være en eldgammel vaskemaskin. Evt. så tror jeg kanskje de farget garn oppi der. Ta deg en tur innom bloggen min og se. Var litt vanskelig å se om dingsen din er lik min, men da ser du iallefall hvordan jeg tror at den skal være :)
Ha en fin dag videre!