torsdag 17. november 2011

Mitt beste DIY prosjekt ?

Inne hos Jorid med bloggen  Noe på hjertet  er det en utfordring til oss bloggerne som lyder som så :   Del ditt beste DIY prosjekt.
 Så klart slenger jeg meg med på denne :)

Har da faktisk etter hvert blitt noen DIY  og selv om de fleste vel er luta lei av å se Palleveggen min, så falt valget på å vise denne, igjen.

Kanskje  for at denne nok er mitt aller dristigste prosjekt hittil :)Disse Pallene  var  utgangspunktet for prosjekt pallevegg en ny vegg i gangen vår, ved kjellertrappen.

Så hver palle 3 stk.  ble tatt fra hverandre  da kun øverste del ifra hver palle skulle brukes.Før disse ble til vegg ble de først malt med  grunning.
Etterpå  fikk de et  strøk med denne fantastiske effektmalingen ifra  MarcoPolo farge Aluminium.

Effekten av denne er bare helt unik da den inneholder pulverisert aluminium og er godt egnet for å gi et røft preg. 

Det  ferdige resultatet ble en annerledes rustikk vegg, da med en look av glam.

Spennende å prøve noe nytt, iallefall når en på forhånd ikke har peiling på hvordan sluttresultatet blir..

Om da dette er  mitt beste DIY prosjekt eller ikke, så ble det nok  definitivt  det som har vært mest spennende :)                        Ha en fin kveld

7 kommentarer:

Janne sa...

Hei Sissel!
Ja, det må være vanskelig for deg og velge sååå mye lekkert og kreativt du har laget! Men denne veggen er bare helt rålekker og gjerne litt dristig:)men himmel så nydelig!
Inspirasjon på høyt nivå her inne hos deg:)
Ha en kos kveld!
Klem fra Janne

Trollmora sa...

Dæven du! Den var fin!!!!! Den effekten i malingen var jo bare genial da!!!

Eli's lille rede sa...

Jeg synes palleveggen din er dritstilig! Med pynt og stæsj blir det som en stilleben. Reine kunsten! Har fått vasket litt i heimen jeg også, med god hjelp fra mannen. Jeg kommer ikke til oppå kjøkkenskapene, så da er det praktisk med en på 1,87 med lange armer;) Jeg har ikke begynt å pynte til jul enda, men starter nok første søndag i advent så smått. Så den 1. desember braker det løs. Nå om dagen er det planlegging, julepynt-laging og litt handling. Har så smått begynt på julegaver, og fryseren er full!Snart bare juleølen som mangler. Ønsker meg ikke snø riktig enda, men nærmere jul, så. Er litt kaldt her. 3-5 minus, så det er da litt rimfrost. Ha en riktig god natt og en fin morgendag. Klem fra Eli:)

Grønsdal Gård sa...

En riktig god helg ønskes deg :)

ide-puffen sa...

Heia Sissel.
Det er så flott det prosjektet ditt og har ikke sett det før. Kreativt asså.
Her er det beina i sofaen etter en utrolig fin messedag i heimen. Så koselig å snakke med så mange trivelige folk.
Ha en koselig kveld du med
Klem fra meg

Hummerogkannarifugl sa...

Hei og hopp ! Og takk for en lang kometar på forrige innlegg. Denne veggen er jo helt unik, en ingen andre har maken til og det er tifredstillende spør du meg. Blogging ja. Noen ganger er det ålrigth, andre ganger ikke. Da er det bare å ta en liten pause og håpe på at en igjen får lyst. Flink du har vært som har tatt julevask da. Vasking er ikke morsomt spør du meg, derfor er jeg veldig glad for vaskehjelpen min som kommer hver annen uke. Pynting og stasjing er mye morsommere. Skal ikke pynte noe i heimen i år jeg, det er litt rart for meg, men sånn blir det når vi blir borte til 7 jan. Håper det er bra med deg. Klem Anki

Mykpus sa...

Kreativt