onsdag 6. april 2011

LILLE " FRIMERKEGANGEN " VÅR FØR - ETTER...


Sånn var lille Vindfang gangen FØR.. Men nå skulle det til en aldri så liten forandring :)

Først måtte det til 2 ganger vannbasert hvit  grunning..


Deretter ble veggen malt med effektmalingen Marcopolo farge Aluminium.
 Malingsverktøyet  som ble brukt her  -  bred pensel og  malingen ble   lagt på  i nokså tykke lag, for deretter å bli strøket både horisontalt og vertikalt for å lage  denne sluttfinish  på veggen.
Marcopolo Effektmaling er vannbasert og inneholder pulverisert aluminium som   gir  et metallic utseende og røft preg. Og  denne BØR påførest på et lyst underlag.

 Det ble en   nokså " glitrende " Fondvegg  imot de  andre veggene i gangen som   fortsatt er hvite.
Vindfanggangen  eller "frimerke gangen " som jeg har valgt å kalle den  da den er såpass liten  :))
 Noe Som  også  gjør at det er vanskelig å få tatt et fullstendig bilde av hele gangen..

Speilkommoden har tidligere vært igjennom en makeover med Sølvsprayen og den kan dere se  HER
 Synest  fremdeles  den Passet  godt også   foran den  NYE veggen, og får derfor fortsatt  være som den er :)

 Konklusjonen av denne makeover må vel være at det  Slettes ikke alltid er  så mye som skal  til for at et rom blir som Nytt !

Er det noen av dere som har erfaring med hvordan det lønner seg å gjøre det når det kommer beskjed om at det er stopp  med  nedlasting av bilder til bloggen ?
Må man kjøpe plass for videre nedlastning som det kommer opp beskjed om,  eller finnes det andre måter ? Tar gjerne imot tips om noen av dere har erfaring med netopp dette. Trodde liksom at det var all verdens kapasitet her inne , noe det tydeligvis ikke er.

Trasig om en må legge ned bloggen av den grunn for så og evnt. opprette en ny...

8 kommentarer:

Trollmora sa...

Du er jammen flink! :) Aner ikke om bildene nei..... men ser så over hele blogglandia at folk kjøper seg mer plass.... er det dyrt?

Tovepia sa...

Tøff gang du har fått!! Skikkelig et blikkfang, og jeg tenker du får mye skryt!
Jeg hører det lar seg gjøre å kjøpe mer plass for en billig penge. Selv skriver jeg i Windows Live, så da belaster jeg ikke blogger. Kan lastes ned gratis;)
Klem fra meg;)

Cecilie sa...

Stillig..
Denne malingen er vel bestillingsvae eller?

Eli's lille rede sa...

Superlekker ble frimerkegangen din! Må tenke litt på hvor jeg eventuelt kunne brukt effektmaling...hm(har jo så lyst på). Jeg har hørt at det koster litt å få lagt ut flere bilder når det er fullt, men husker ikke eksakt hvor mye. Tror det var snakk om en 20-30 kroner. Det er jo overkommelig for oss fine damer med LV og CC-veskesmak...hihi;) Ha en toppers kveld. Klem fra Eli.

Mette sa...

Hei Sissel
Du er bare så flink :) gangen ble kjempefin! Vet ikke hvordan man kjøper seg plass, men søk på nett så finner du helt sikkert en eller annen blogger som har skrevet et innlegg om dette :) og av det jeg har fått med meg så er det vist ganske så billig å få mer plass og mye!!! Jeg har blogget nå i 2 år snart, og jeg har masse plass pga av at jeg forminsker bildene mine ned. Håper du finner ut av det, og fortsetter å blogge. Koselig å titte innom deg. Ønsker deg en flott torsdag, klem fra Mette

alexxis sa...

du er flink:) ikke mye som skal til, bra ble det hvertfall:)

salige lavendel sa...

Så artig med effektmaling! Og stilfullt at du hadde malt kommoden i samme farge, det ble en delikat helhet.

Hansen- Lind sa...

Visste ikke at det blir stopp på antallet bilder. Jeg har nå blogget i noen år, men aldri fått beskjed om noe slikt. Har vel ikke nådd grensen da?