søndag 10. april 2011

" RICE " ER NICE ..

Fargerike krus og tilhørende  lange skjeer som kan brukes til det meste.

Se på denne lekkerbisken av en kakespade og slikkepott i knall rosa :)

Tapeter som fremeles ligger der ubrukt, men ideene  klare for hva de skal brukes til er kommet...


Jepp, da var det omsider blitt ok igjen å laste ned bilder, da ny plass er kjøpt og betalt. Kun en symbolsk sum det er snakk om  noe som  gjorde valget enkelt.

 Men  med en nokså laber form så  har det  ikke blitt noen blogging den siste tiden. Håper å komme sterkere tilbake etter hvert :)

Har rett og slett forelsket meg helt i alle disse skjønne produktene til RICE.

Rice beskriver seg selv med at deres produkter gjør hverdagen morsommere :) For med å omgi seg med disse fargerike og hærlige produktene, ja da sier det seg selv at da  må man bare bli i sommerstemning.Kanskje noe å tenke på i disse tider.
Har nettopp gjort en nettbestilling av noen Rice og disse er allerede tatt ibruk.For de er like fine å bruke inne som ute, da de er i uknuselig Melanin.Så dette blir nok en favoritt fremover...

Sist men ikke minst må jeg vise dere at   jeg enda har  liggende disse hærlige og fargerike TAPETENE som jeg kjøpte ifjor sommer. Nå er de funnet frem , da plutselig ideene kom over meg hva de kan brukes til.En av disse må velges, men HVILKEN det må jeg ha i tenkeboksen. Og HVOR den skal brukes kommer jeg tilbake til etter hvert :) Hvem av disse synest dere er den fineste ?

HA EN  KOS SØNDAGSKVELD  :)

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Jeg likte den rosa best, og sannelig var det mye flott og søtt her!
Jeg blogger jo mine tunge møbler som jeg ikke bare kan kaste, men sannelig skulle jeg egentlig gått for noe enklere:O)..men jeg får ruke mine kreative evner og finne noe som matcher:O)
Kos deg og bli frisk!!klem fra meg

Violetta sa...

Oi, flotte ting, både Rice og tapeter!
Hvem jeg ville valgt? Kommer helt an på hvor og i hvilke doser. Ville nok klart å leve mye lenger med den turkise enn med den lilla hvis det skal være mye av det.
Blir spennende å se hva du pønsker på :)

RosMari sa...

Godt tips med produktene fra RICE. Litt farge på hverdagen frisker opp etter en lang vinter. Når det gjelder tapetene, så er den rosa/lilla-utgaven min favoritt. Jeg er spent på hva du skal bruke det til... Sitter ute i hagestuen og nyter solnedgangen med vakre farger. Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Anonym sa...

Synes den lyseblå var både søt og lekker :) Venter i spenning på kva den skal brukes til :) Vurderer faktisk å holde augene åpne etter spennende tapeter sjølv framover.. Du inspierer meg masse!!

Ellen Kristin Kjos

Eli's lille rede sa...

De skjeene kunne jeg tenkt meg....til en irish coffee ute på terrassen;) elller en longdrink! Jeg likte best den blå tapeten, men det spørs jo hva det skal brukes til. Godt at du fikk kjøpt deg mere bildeplass, og krysser fingrene for at formen blir bedre så du får blogget masse. Det er alltid koselig og spennende å lese dine innlegg;) God klem fra Eli.

alexxis sa...

nice:)

Sandra | Inspirera Mera sa...

Håller med Rice har så mycket fint, gillar verkligen de härliga färgerna som de använder.

Svar:
Tack, vad roligt att höra!